Instalațiile de sprinklere și drenaj sunt realizate din mai multe motive.

Principalele scopuri ale acestor instalații sunt de a proteja integritatea unei clădiri și a conținutului acesteia, de a preveni sau de a limita deteriorarea apei și de a menține un mediu rezistent la foc.

Sistemul de sprinklere și-a dovedit eficacitatea în salvarea de vieți, proprietăți și controlul incendiilor în siguranță.

De asemenea, este un atu important după o situație de urgență în care este nevoie rapidă de apă.

Pentru a înțelege pe deplin importanța sprinklerelor, este de asemenea important să înțelegem ce fac acestea în cazul unui incendiu. Un sistem de sprinklere folosește apa din țevi care se conectează direct la structură prin prize de perete sau adâncituri din tavan (numite coloane) pentru a o proteja de incendii.

Instalând aspersoare și sisteme de drenaj într-o clădire, puteți preveni producerea accidentelor și puteți minimiza daunele care apar dacă se întâmplă un accident.

Instalațiile de sisteme de sprinklere și sisteme de drenaj sunt esențiale pentru protecția oricărei clădiri împotriva incendiilor. Ele sunt foarte importante în prevenirea declanșării incendiilor majore, precum și în limitarea daunelor cauzate de apă asupra unei structuri în cazul în care se produce un incendiu.

Instalațiile de sprinklere și drenaj sunt o necesitate pentru toate clădirile comerciale. Acestea ajută la reducerea riscului de incendiu și a daunelor grave pe care le provoacă. Există diferite tipuri de sisteme de protecție a apei care sunt utilizate, dar în general se încadrează în trei categorii – sprinklere, sistem de udare sau o combinație a ambelor.

Sistemele de sprinklere au propriul set de beneficii atunci când vine vorba de instalarea lor în clădiri comerciale. Primul este că pot reduce riscul de incendiu prin întreruperea alimentării cu oxigen și, de asemenea, are o supapă de închidere automată pentru scăderea presiunii apei care, la rândul său, previne orice șansă de inundație. În plus, aspersoarele pot fi instalate în exterior, unde există șanse mari de a fi lovite de resturi care vin din interior în timpul unui incident precum un incendiu sau o explozie.

Instalațiile de sprinklere pot fi potențial costisitoare, deoarece necesită utilaje, cum ar fi pompe și materiale pentru conducte, cum ar fi conductele de cupru, care costă bani pentru cumpărare și apoi instalate, așa că trebuie să planificați din timp cât de mult

Contactează acum specialiștii GamServ și scapă de griji prin montarea de instalații cu sprinklere și drencere pentru stingerea  incendiilor în casă sau clădirea ta.

Tel: +40 756 805 614

Email: office@gamserv.ro

Web: www.gamserv.ro