Compania Indfloor Group activeaza de peste 10 ani in domeniul pardoselilor profesionale si propune solutii profesionale pentru pardoseli sportive, pardoseli din pvc, pardoseli pentru locuri de joaca, parchet triplu stratificat, ect.

In materie de pardoseli sportive, Indfloor Group vine cu o noua propunere, caracterizata prin calitate si raport excelent cost – eficacitate: Conipur PRO CLAY, sistemul pentru terenuri de tenis cu zgura artificiala.

Despre Conipur PRO CLAY

Conipur PRO CLAY sustine, inainte de toate, performantele sportive. Sistemul poate fi instalatat atat in spatii exterioare, cat si la interior.

Printre proprietatile Conipur PRO CLAY se numara, pe scurt:

  • Excelenta suprafata de joc, care ofera deosebite proprietati de alunecare si un comportament aparte al sariturii mingii pe verticala;
  • Protejeaza ligamentele jucatorilor si reduce riscul de accidentari;
  • Terenurile pot fi folosite tot timpul anului, datoruta proprietatilor anti-inghet;
  • Suprafetele indoor nu necesita un aport de apa, datorita sistemului MST al sistemului Conipur PRO CLAY, care are rolul de a prelua umiditatea din aer;
  • Costurile de intretinere ale sistemului sunt minime.

Singurele terenuri de tenis cu zgura artificiala Conipur PRO CLAY pot fi gasite in incinta “Stejarii Country Club” din Bucuresti, un centru de agrement care ofera servicii integrate de sport, relaxare si wellness. Terenurile de tenis au fost amenajate de catre echipa Indfloor Group intr-un termen record de doar 12 zile. Sistemul a mai fost instalat in tari precum Elvetia, Germania, Franta, Polonia, Marea Britanie, Australia, si este deosebit de apreciat, mai ales in cadrul Porsche Tennis Grand Prix, competitie ce are loc anual in Stuttgart, Germania.

Compania Indfloor Group a primit exclusivitate din partea Conica pentru instalarea sistemului Conipur PRO CLAY pe teritoriul Romaniei, acest lucru datorandu-se si succesului proiectului “Stejarii Country Club”.

Detalii despre Conipur PRO CLAY gasiti si accesand pagina web http://www.indfloor.ro/page/teren-tenis-zgura-conica-conipur-pro-clay.

Informatii contact Indfloor Group:

Str. Victoriei nr. 67/2, Baia Mare, RO-435700

Telefon: +40-262-215334

Fax: +40-736-216447

E-mail: office@indfloor.ro / alina.luca@indfloor.ro

Website: www.indfloor.ro