Compania Indfloor Group, specializata in furnizarea de solutii complete de pardoseala, propune mocheta broadloom, un model de mocheta in rola dedicata amenajarii spatiilor largi (hoteluri, restaurante, birouri). Indfloor Group comercializeaza mocheta broadloom (in rola) de la Balta Group.

Mocheta broadloom este instalata din perete in perete, aspectul final fiind unul uniform, cu imbinari aproape imposibil de remarcat.

Acest tip de mocheta in rola nu este destinat doar spatiilor mari, ci si spatiilor de dimensiuni mai mici, cum sunt holurile.

In procesul de fabricare, mochetei broadloom i se pot aplica diferite tratamente, precum cel de ignifugare. De asemenea, stratul suport pe care este tesuta mocheta poate diferi in texturi si grosimi, (ex. cauciuc, pasla) astfel ca mocheta profesionala poate deveni una deosebit de rezistenta.

Despre Indfloor Group

Indfloor Group se afla in plina ascensiune, astfel ca in prezent poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor, gratie diviziei de vanzari, cu ajutorul careia acopera toate regiunile tarii.

Specialistii Indfloor Group ofera solutii complete de pardoseli (consultanta, design, materiale, montaj, intretinere) companiilor private si publice, precum si tuturor celor care isi doresc pardoseli aspectuoase si de cea mai buna calitate.

Indfloor Group asigura servicii si produse profesionale.

Date de contact:

INDFLOOR GROUP

Str. Victoriei nr. 67/2, Baia Mare, RO-435700 (vezi harta)

Tel./Fax:  +40-262-215334 / +40-736-216447

E-mail: office@indfloor.ro / alina.luca@indfloor.ro

Indfloor Mures

Str. Matei Corvin nr. 5, Targu-Mures

Tel.: +40-730-336094

E-mail: stefan.magyari@indfloor.ro

Indfloor Vest

Str. Aristide Demetriade nr. 1/2, Timisoara

Tel.: +40-725-515590

E-mail: dragan.zarin@indfloor.ro