Pet shop online, PetMart.ro isi largeste oferta de produse si iti pune la dispozitie produse pentru animalele de ferma. Costuri avantajoase, produse cu un excelent raport calitate/pret, livarare rapida, oriunde in tara.

Oferta de produse pentru animale de ferma cuprinde:

Cheag Fromase 50 1 tableta

1 tableta Fromase 50 se poate folosi pentru a inchega 50 litri lapte

Cheag Cuajo Titanium 1 pastila

Cheag Cuajo Titanium 1 pastila – Enzime de coagulare a laptelui

Ascomicin unguent 20g

Ascomicin este folosit la tratamentul afectiunilor pielii, oculare, otite externe, mastite produse de bacterii sensibile la streptomicina si penicilina G, afectiunilor oculare, otitelor externe la toate speciile de animale si a mastitelor.

Ecocid 50g dezinfectant universal

Ecocid S este un dezinfectant universal foarte activ cu protectie sigura si eficienta impotriva tuturor virusurilor cunoscute.

Despre PetMart.ro

PetMart se doreste a fi primul Pet Shop Online care sa va ofere posibilitatea ca prin cateva click-uri sa beneficiati de o gama larga de produse si totul la cele mai bune preturi. In plus, acestea vor fi livrate direct la domiciliul dumneavoastra fara a mai pierde timp pretios.

Magazinul nostru online va sta la dispozitie non-stop, astfel incat puteti comanda in orice moment cele mai bune produse oferite de cei mai de seama furnizori.

Produsele noastre incurajeaza un stil de viata sanatos, incepand de la alimentatie pana la rasfatul cu cele mai utile dar si cele mai haioase accesorii. Facem tot ce ne sta in puteri pentru ca animalul dumneavoastra de companie sa se simta si sa arate cat mai bine.

Valorile PetMart sunt profesionalism, seriozitate si promptitudine, promovand colaborarile de lunga durata cu clientii nostri, raspunzand tuturor cerintelor din domeniu si asigurand un stil de viata sanatos si confortabil pentru animalul dumneavoastra de companie.

PetMart.ro este o marca inregistrata apartinand:

SC Petmart Online SRL

CIF: 32167601

Nr Reg. Com. : J40/10570/2013

Adresa: Str Simetriei nr 4, sector 2, Bucuresti