Eduk.ro organizeaza online cursuri de limbi straine pentru incepatori si avansati. Eduk.ro se doreste a fi un centru de limbi straine cu predare exclusiva online, care propune, de asemenea, meditatii de matematica si informatica pentru liceu.

Principiul de sustinere a cursurilor este foarte simplu: nu aveti nevoie decat de un calculator, casti si microfon, precum si de o platforma de comunicare online (Skype). Veti avea la dispozitie un profesor dedicat caruia ii puteti adresa intrebarile voastre, asemeni ca la un curs traditional.

Eduk.ro ofera meditatii pentru liceu (matematica si informatica) si cursuri online de limbi straine: peste 14 limbi de circulatie internationala: curs engleza, curs de limba franceza, curs de germana, greaca, italiana, spaniola, araba, norvegiana, rusa, ucraineana, etc.

O sa aveti parte de un Profesor cu experienta in predare, pe durata tuturor sedintelor de curs.

Cum se organizeaza?

La o ora stabilita o sa accesati softul de conferinta online, unde, impreuna cu alti 4 cursanti (sau singuri ), o sa aveti parte de 2 ore de predare. O sa fie exact ca si la o ora de meditatie. Profesorul poate sa scrie pe tabla, sa va explice orice fel de chestiune. In acelasi timp, veti putea pune intrebari in scris sau la microfon.

Partea cea mai avantajoasa o reprezinta pretul: pentru cursurile noastre online veti plati mai putin decat pentru orele de meditatii in particular. Optand pentru solutiile noastre de meditatii si cursuri online nu mai pierdeti vremea pe drum, putand participa de oriunde va aflati.

Oferim reduceri substantiale cursantilor care platesc integral si care ne recomanda serviciile. Astfel ca, daca veti mai veni cu inca 4 prieteni, veti beneficia de cursuri de limbi straine la preturi reduse.

Cum ne poti contacta?

Ne puteti contacta la adresa de email: contact@eduk.ro sau la nr de telefon: 0785.267.083

Iti stam la dispozitie intre orele: 09.00 – 17.00, de Luni pana Vineri.