Cauti polistiren extrudat la un pret avantajos pentru bugetul tau?

Cand vine vorba de cei mai buni izolatori, acest polistiren extrudat nu ezita sa ocupe cel mai bun loc in preferintele clientilor. Acesta este principalul competitor al polistirenului expandat. In comparatie, este o varianta pe care poti sa o iei si tu acum in considerare in viitor.
polistiren extrudat
Exista mai multe situatii in care vei fi nevoit sa alegi un tip de izolator, mai ales daca acesta isi face treaba foarte bine. De exemplu, poti folosi acest tip de izolator cand vine vorba de izolarea pardoselilor pentru ca rezista foarte bine la inghet si dezghet.

Care sunt proiectele in care nu se intalneste acest material?

Dupa cum am mentionat anterior, acest polistiren extrudat este un material foarte folosit, dar exista si anumite situatii in care este de preferat sa se foloseasca alt produs datorita caracteristicilor personalizate. Una dintre aceste situatii este izolarea exterioara a unei case.

Principalul motiv pentru care nu este recomandat sa se foloseasca acest polistiren extrudat este datorat faptului ca nu lasa vaporii sa treaca prin el, ceea ce inseamna se va acumula foarte multa umezeala.

Care sunt intrebuintarile acestui material?

Daca anterior am mentionat de ce sa nu folosesti polistirenul extrudat, acum iti vom spune care sunt principalele intrebuintari. O principala caracteristica a acestui material este duritatea. Acest lucru inseamna ca se poate folosi fara nicio problema in izolarea pardoselilor.

In plus, se poate utiliza si cand vine vorba de izolarea teraselor sau pivnitelor, ceea ce inseamna ca este ideal in locuri in care exista un grad inalt de umiditate. Se mai poate mentiona si faptul ca este compatibil cu betonul. In final, nu ar trebui sa iti faci griji cu privire la punerea in practica a proiectelor tale.

De unde poti sa faci comanda? 

Acest material este o alternativa foarte buna pentru proiectele tale in care ai nevoie de izolatie, fiind o alegere buna fata de multe alte produse. Daca ai nevoie de un izolator care poate fi pus in zona podelelor, aceasta este o alegere foarte buna.

Proprietatile pe care le au acest material il fac sa isi duca la indeplinire rolul pe care il are, respectiv cel de izolator. Daca ai nevoie de un izolator pentru proiectele tale, nu mai sta pe ganduri si alege chiar acum acest tip de material.