Proiectul unei case cu mansarda implica o eficientizare sporita a suprafetei casei, acoperisul fiind proiectat de asa natura incat sa adaposteasca incaperi locuibile, sau cu functionalitati mult mai importante decat un simplu pod, cum este acesta denumit generic in popor.

Biroul de arhitectura Hope Project remarca in ultima perioada o sporire a numarului de cereri pentru proiecte case cu mansarda mai ales in Bucuresti, unde spatiul este scump si foarte important. Mansardele se proiecteaza pe case cu diferite regimuri de inaltime, fiind prevazute pe case cu parter, cu un etaj, mergand pana la 4 etaje peste care se poate aseza mansarda. Experienta adunata in timp de tinerii ingineri si arhitecti ai biroului de arhitectura ii recomanda a fi capabili sa ofere o consultanta de cea mai buna calitate pentru elaborarea proiectului casei cu mansarda, legat de etanseitatea acesteia, de limitarea transferului termic, si multe alte aspecte ce trebuiesc luate in vedere in proiectarea unei mansarde astfel incat casa sa aiba cel mai bun raport calitate-pret.

In final, recomand biroul de arhitectura Hope Project ca fiind una dintre cele mai bune firme de proiectare din Bucuresti, raportul calitate-pret oferit fiind cel mai bun de pe piata de profil din capitala. Proiectele pentru case cu mansarda in Bucuresti incep de la 500 Euro, mai multe detalii putand fii gasite la adresa site-ului.

De Gentuim.ro

Genti online dama si barbati