In reconditionarea unei case trebuie sa alegem cele mai bune produse, atat din punct de vedere al rezistentei materialului cat si din perspectiva modalitatii de aplicare. Daca alegi vopsea decorativa trebuie sa stii ca acesta  rezultatul utilizarii sale este menit sa surprinda chiar si pe cei mai pretentiosi.
In functie de nevoile tale, descopera ce tip de vopsea decorativa ai nevoie astfel incat sa-ti atingi toate obiectivele in materie de design!vopsea decorativa

Tipuri de vopsea decorativa

Exista o multitudine de nuante si texturi pe care le poti surprinde utilizand vopsea decorativa. Fie ca este vorba de amenajari interioare, fie ca ne referim la cele exterioare, acest produs iti poate oferi ambianta si stilul dorit ca tu sa ai parte de o locuinta de vis!
Astfel, poti alege intre vopsea decorativa de interior pentru orice incapere a casei sau vopsea decorativa de exterior pentru crearea unui aspect placut al fatadei.

Vopsea decorativa de interior

Indiferent de efectul pe care vrei sa il atingi atunci cand pornesti un proiect de renovare, trebuie sa stii ca o vopsea decorativa de interior fascineaza prin intensitatea culorilor, eleganta, cromatica, accentele deosebite, volumul s ambianta efectelor finale obtinute.
Vopsea Raffaelo Madreperlato: daca vrei sa capeti un aspect perlat, aceasta vopsea decorativa de interior te poate ajuta sa creezi un stil antic inedit oferind in acelasi timp si un efect de „marmura”.
Vopsea Encanto: ceea ce face ca aceasta vopsea sa fie cu totul si cu totul deosebita este chiar denumirea sa. Aspectele cromatice ale peretelui cu efecte de catifea iti vor incanta s delecta privirea ori
de cate ori vei intra in casa.
Vopsea Imperium: daca esti adeptul efectelor metalice si vrei sa atingi un astfel de finisaj, Imperium este alegerea ideala. Aceasta vopsea decorativa permite realizarea finisajelor de tip foita de aur sau argint, metalizat, aurit si pulbere de aur.

Vopsea decorativa de exterior

Daca te-ai hotarat sa folosesti vopsea decorativa de exterior pentru fatada casei, trebuie sa cunoasti variantele din care poti alege. In general, vopseaua decorativa de exterior este un amestec de rasini, ingrediente minerale, pigmenti, adaosuri si apa, toate acestea avand un rol dublu: protejarea fatadei si captarea unui efect estetic placut.
Vopsea Archital: este o vopsea de exterior cu aspect mat, neteda si este recomandata in special pentru protejarea si decorarea cladirilor de prestigiu. Formula produsului combina durabilitatea si rezistenta de cuart cu calitati speciale de rasini acrilice.
Vopsea Veldecor: este o vopsea siloxanica si semitransparenta, conceputa pentru a obtine efecte decorative deosebite. Diversitatea cromatica pe care o ai la dispozitie te poate ajuta sa obtii efectul dorit.
Vopsea Decorsil: acest produs permite obtinerea mai multor tipuri de finisaje decorative, cum ar fi: „nuvolato” (non-finisaj), „antico” (finisaj antic), „bucciato” (finisaj texturat). Alege stilul care ti se potriveste si ofera un nou efect fatadei cladirii.
Pentru mai multe tipuri de vopsea decorativa de interior sau exterior, poti apela la serviciile firmei Decora House, www.decora-house.ro sau la numarul de telefon: 0724 088 242.