Servicefreonauto.ro De ce e recomandat serviciul de incarcare freon auto? Pentru ca masina dumneavoastra va reprezinta. De aceea, este recomandat sa dedicati timp activitatilor pentru intretinerea sa: spalarea, dotarea cu produse de igiena interioara, verificarea periodica a bunei functionari a pieselor sale…Si, asa cum doctorul este cea mai indicata persoana pentru a va ajuta atunci cand doriti sa fiti intr-o forma mai buna, la fel si masina pe care o stapaniti va avea nevoie de un profesionist. Echipa noastra va propune cele mai eficiente si rapide solutii de incarcare freon auto.

Lucram rapid cu aparatura performanta de extragere a freonului si a uleiului uzat si ne impartim sarcinile in realizarea urmatoarelor etape, de vidare a instalatiei si verificare a incarcarii freonului. Ca orice profesionisti, avem propriile noastre secrete prin intermediul carora obtinem cele mai frumoase rezultate, veninand in intampinarea clientilor cu solutii noi si sigure pentru masinile acestora.

Acum ne propunem sa impartasim cateva sfaturi acelora dintre dumneavoastra carora le place sa isi mestereasca personal masina, din cand in cand. Poate v-ati intrebat cum se realizeaza pas cu pas incarcarea cu freon.

Ei bine, prima etapa este aceea de a constata daca in instalatie mai exista sau nu freon auto. Echipat cu o pereche de ochelari de protectie, observati daca sistemul este descarcat complet sau nu, incercand si sa identificati sursa de scurgere. Cu ajutorul unei pompe de vid puteti curata sistemul in incercarea de a inlatura umezeala si aerul. Nu uitati sa adaugati ulei in compresor in situatia in care concluzionati ca sistemul a avut scurgeri.

Cum stiti ca s-a produs o scurgere? In cazul in care sistemul pierde agent frigorific si nu mai functioneaza, puteti fi sigur ca este vorba despre o scurgere. Metoda de verificare a scurgerilor este aceea de a pune pe conducte o solutie din apa si sapun. Bulele vor aparea in locurile in care s-au produs scurgerile. Trebuie sa va asigurati ca bobinele de condensare sa nu fie blocate cu impuritati si compresorul sa fie in functiune.

Urmeaza inlaturarea capacului supapei de freon. Apoi, infiletati atent supapa agentului frigorific astfel incat sa se poata realiza eliberarea freonului in momentul in care robinetul este deschis. Deschizand supapa, curatati furtunul de incarcare pana in momentul in care s-a umplut cu agent frigorific, dupa care puteti conecta la robinet furtunul. In momentul in care freonul auto incepe sa scape, strangeti furtunul. Portul low pressure, situat langa acumulator, va va indica daca exista sau nu scurgeri.

Porniti motorul si dati instalatia de aer conditionat pe rece la ultima treapta. Puteti verifica apoi presiunea, pentru a concluziona daca sistemul mai are sau nu nevoie de agent frigorific. Sistemul este incarcat complet daca presiunea este constanta. Daca presiunea este sub intervalul recomandat, urmati instructiunile pentru a reincarca sistemul. Sistemul va mai avea nevoie de freon auto daca ciclurile compresorului sunt rapide, ceea ce indica faptul ca presiunea este scazuta.

Deschideti robinetul pana in momentul in care auziti ca agentul frigorific trece prin furtun. Instalatia se va umple cu freon auto intr-un interval de 2-5 minute. Atentie, sistemul nu trebuie sa fie supraincalzit!

Atunci cand tubul de freon este gol, inchideti robinetul si deconectati furtunul. Mai aveti un sigur lucru de facut: intrati in masina si verificati daca sistemul functioneaza si raceste aerul in mod corespunzator. In cazul in care intampinati probleme apelati cu incredere la un specialist.