Daca esti unul dintre clientii care au inteles cat de avantajoasa poate fi o oferta de rent a car Bucuresti in ceea ce priveste tariful si masinile de cea mai buna calitate ai observat ca pe piata exista cateva zeci de companii care ofera servicii din ce in ce mai avantajoase pentru orice categorie de clienti. Ofertele iti vor surade insa va trebuii sa stabilesti conexiunea doar cu o companie care nu numai ca ofera servicii de cea mai buna calitate ci are si o experienta relevanta in acest domeniu si politici de inchirieri auto cat se poate de transparente. Vei putea daca tia-ai propus sa alegi un serviciu de rent a car Bucuresti sa inchiriezi masina din propria ta locuinta, in ultima perioada odata cu dezvoltarile tehnologice care au aparut si companiile de inchirieri auto si-au facut simtita prezenta si in mediul online, asadar din confortul propriului tau camin iti vei putea alege masina de care ai nevoie. Daca mu stii de unde sa incepi iti transmitem ca una dintre cele mai populare companii de rent a car Bucuresti este rent-a-car-otopeni.ro care pune de fiecare data pentru clientii fideli masini de cea mai buna calitate, politici de inchirieri masini cat se poate de atractive si nu in ultimul rand o flota auto de care se poate bucura si cel mai pretentios client. Avantajele din colaborarea cu acestia au fost simtite in ultimii ani de peste 10 mii de clienti, acestia i-au recomandat in continuare si au stiut ca sunt o companie de renume in acest domeniu inca la prima inchiriere auto. Personalul de aici este si el unul cat se poate de bine pregatit sa raspunda si celor mai exigente solicitari, in schimb pretul este unul cat se oate de accesibil. Rent-a-car-otopeni.ro nu numai ca este una dintre cele mai bune agentii de rent a car bucuresti insa este si aliniata ca plan tarifar cu marea majoritate a companiilor. Masinile de care vei beneficia din colaborarea cu ei sunt cat se poate de bine intretinute, au putini km si un an nou de fabricatie, astfel incat sa te poti bucura de satisfactia condusului. Cu ajutorul aplicatiei lor mobile vei putea sa vezi nu numai flota actualizata de masini si tarifele, ci vei putea sa studiezi si conditiile de inchiriere, unde se va livra si prelua masina precum si alte avanataje premium de care vei putea sa beneficiezi.

Cum primesc masina de la rent-a-car-otopeni.ro

Chiar daca sunteti la prima inchiriere sau sunteti un client experimentat al companiilor de rent a car Bucuresti trebuie sa stiti ca livrarea si predarea in cazul in care ii alegeti pe cei de la rent-a-car-otopeni.ro se va face gratuit indiferent de locatia in care sunteti, asta inseamna ca daca aterizati in aeroportul international din Otopeni cineva de la ei va fi prezent cu masina de care aveti nevoie, daca va aflatio la un hotel din capitala sau din imediata vecinatate a a acesteia masina va putea fi si aici livrata. Pasii sunt cat se poate de simplii, nu trebuie decat sa completati formularul de comanda disponibil online, sa va alegeti masina care se va potrivii cel mai bine cu nevoile dumneavoastra sa stabiliti datele exacte de inchiriere si in cel mai scurt timp veti fi contactati telefonic de reprezentantii societatii pentru stabilirea detaliilor de intalnire. Masina va este livrata la adresa indicata de dumneavoastra in cea mai buna stare, va avea rezervorul plin de carburant, evident ca la restituirea acesteia atat rezervorul cat si starea exterioara a masinii vor trebuii sa fie la fel.

Cine poate inchiria o masina de la rent-a-car-otopeni.ro

Orice categorie de clienti este raspunsul, de la persoanele fizice si pana la entitatile juridice care au nevoie de intregi flote de masini pentru proprii angajati, daca sunteti un client din capitala si aveti masina in service datorita unui eveniment rutier in care a fost implicata si o alta masina, ati obtinut de la aceasta asigurarea auto pentru reparatie, trebuie sa stiti ca a aparut o lege care obliga companiile de asigurari sa deconteze clientului plata pentru serviciul de rent a car Bucuresti atata timp cat masina personala se afla in service pentru reparatii. Veti putea in acest caz sa va inchiriati o masina care sa fie similara cu cea a dumneavoastra pana la finalizarea reparatiei, iar cu factura pe care o sa v-o emita cei de la rent-a-car-otopeni.ro va puteti deplasa la compania de asigurari a soferului vinovat de producerea evenimentului rutier si sa va decontati banii pe care i-ati platit.

Tot de la ei aveti optiuni diverse de inchirieri auto, de la masini din gama de lux si pana la clasicele modele low cost cum ar fi o dacia, marca romaneasca autohtona. Rent-a-car-otopeni.ro in cadrul ofertei de rent a car Bucuresti sunt intotdeauna deschisi la negocieri cu orice categorie de clienti, cu cat perioada va fi mai mare cu atat acestia va pot face reduceri mai mari in ceea ce priveste tariful. Aveti optiunea sa va alegeti o masina de 7 sau de 9 locuri de asemenea posibilitatea sa o inchiriati cu sofer sau fara. Pretul soferului se va stabilii in functie de numarul zilelor de inchiriere. Daca alegeti sa inchiriati masina in aeroport, veti fi asteptati la terminalul sosiri cu masina. Daca in cazul multor companii de rent a car Bucuresti  trebuie sa va deplasati la sediul acestora pentru semnarea unui maldar de hartii, atunci cand ii alegeti pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ca parteneri de calatorie veti primii masina direct in terminalul de sosiri de la aeroport, contractul se va semna acolo , nu trebuie sa va deplasati zeci de km pana la sediul companiei. De asemenea daca veti avea nevoie de accesorii suplimentare cum ar fi gps sau un scaun de copil puteti sa le solicitati in momentul inchirierii, acestea fiind livrate la pachet gratuit cu masina. In afara de avantajele pe care vi le-am enumerat mai sus, veti avea certitudinea ca o sa conduceti doar masini de cea mai buna calitate prin intermediul celor de la rent-a-car-otopeni.ro , veti beneficia de un tarif cat se poate de corect, nu veti avea impusa o anumita limita de km si o sa va bucurati doar de masini de calitate superioara, de asemenea metodele de rezervare si de predare ale masinii sunt cat se poate de simple si usor de indeplinit de orice client. Daca ai nevoie de o masina in urmatoarea perioada pentru vacanta sau pentru ca a ta se afla in service, no suntem pentru tine non stop disponibili cu oferte de cea mai buna calitate pe care nu le vei putea refuza, alege cu incredere masina potrivita.