De ce sa alegi Becuri LED

Trebuie sa fi fost intr-o situatie in care unul dintre becurile din sufragerie s-a ars si becurile din casa ta nu erau suficient de puternice. Uita de aceasta ingrijorare. Este timpul sa folositi becuri LED. Bucurati-va de lumina mai puternica si de preturi mai bune cu ofertele de la LED-Concept.ro.

Pe scurt, va aratam cateva dintre avantajele de care va puteti bucura de becurile LED.
becuri led
In primul rand, ai super eficienta. Cum? Ei bine, raspunsul este simplu. Afla mai multe despre avantajele tehnologiei in cele ce urmeaza.

Durata de viata a tehnologiei Light Emmiting Diode

Cel mai semnificativ avantaj al acestor becuri LED fata de solutiile traditionale de iluminat este durata de viata mai lunga. In medie, un bec LED va functiona oriunde intre 50.000 si 100.000 de ore sau mai mult. Acesta este de 2-4 ori mai mult decat majoritatea lampilor fluorescente cu halogenuri metalice si chiar a lampilor cu vapori de sodiu. Este de peste 40 de ori durata de viata a unui bec cu incandescenta medie.

Inlocuirile neobisnuite inseamna doua lucruri importante: costuri mai mici cu forta de munca si costuri mai mici cu piesele de schimb (pentru ca becurile pur si simplu nu se rup mult timp).

Lumina LED de dimensiuni mici:

Unitatea becului LED in sine este foarte mica. Dispozitivele de putere mica pot fi mai mici de o zecime de milimetru patrat, in timp ce dispozitivele de putere mai mari pot fi la fel de mari ca un milimetru patrat. Dimensiunea lor mica face LED-urile ideale pentru un numar nelimitat de aplicatii de iluminat. Varietatea de utilizari pentru LED-uri variaza de la radacinile lor in circuite de iluminat si semafoare pana la iluminatul ambiental modern, aplicatii rezidentiale si comerciale si chiar iluminatul pe stadioanele importante.

Si mai multe avantaje pentru tine!

LED-ul nu contine substante toxice precum mercur sau plumb. De asemenea, aceste becuri LED sunt rezistente la socuri, iar din moment ce nu au filament, nu se vor rupe.

Un alt avantaj este ca nu genereaza caldura in casa. Becurile LED nu emit radiatii UV (la niveluri atat de scazute) care sunt daunatoare pentru ochii nostri. Cand vine vorba de atragerea insectelor, becurile LED nu sunt pe placul lor.

Intra pe led-concept.ro si profita de oferte!