Vrei sa urmezi cursuri de limbi straine insa nu ai suficient timp la dispozitie pentru a urma cursuri traditionale? Eduk.ro iti propune varianta cursurilor de limbi straine online. Totul se desfasoara din confortul propriei locuintei, ai un profesor dedicat caruia sa-i adresezi orice intrebare doresti.

Cum se organizeaza un curs de limbi straine online?

La o ora stabilita de comun acord o sa accesati softul de conferinta online, unde, impreuna cu alti 4 cursanti (sau singuri ), o sa aveti parte de 2 ore de predare. O sa fie exact ca si la o ora de meditatie. Profesorul poate sa scrie pe tabla, sa va explice orice fel de chestiune. In acelasi timp, veti putea pune intrebari in scris sau la microfon.

Partea cea mai avantajoasa o reprezinta pretul: pentru cursurile noastre online veti plati mai putin decat pentru orele de meditatii in particular. Optand pentru solutiile noastre de meditatii si cursuri online nu mai pierdeti vremea pe drum, putand participa de oriunde va aflati.

Oferim reduceri substantiale cursantilor care platesc integral si care ne recomanda serviciile. Astfel ca, daca veti mai veni cu inca 4 prieteni, veti beneficia de cursuri de limbi straine la preturi reduse.

Oferta de cursuri de limbi straine propusa de Eduk.ro:

Cu Eduk.ro beneficiezi de cursuri de pregatire pentru urmatoarele limbi straine: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, turca, greaca, maghiara, rusa, japoneza, maghiara, suedeza, olandeza, norvegiana.

Eduk.ro propune si cursuri de limbi straine pentru companii sau pentru cadre medicale, precum si cursuri gratuite de limbi straine dedicate incepatorilor.

Cu Eduk.ro gasesti o varianta atractiva si moderna de predare, precum si un sistem interactiv de invatare a unei limbi straine. Ne puteti contacta la adresa de email: contact@eduk.ro sau la nr de telefon 0785-267-083, intre orele 09.00 – 17.00, de Luni pana Vineri.