Vrei sa mergi la o petrecere de revelion 2014. Gasesti oferte doldora care mai de care, mai bune, mai pretioase sau classy. Ideea principala pentru a avea o noapte in care sa te simti bine de revelion, trebuie sa alegi oferta care ti se potriveste tie. Unii poate se duc sa stea la masa si sa manince  bine, altora de revelion  le place sa danseze pana dimineata intr-un club sau la restaurant pe muzica populara.

Revelion 2014 si ghidul anti pacaleala pentru a alege petrecerea perfecta intre ani. 2013 se termina, iar 2014 este nerabdator sa inceapa printr-o petrecere de pomina de revelion, astfel ca trebuie sa-i dam drumu cu ghidul:

1. Cerceteaza oferta cu atentie pentru a intelege exact ce ti se ofera.

2. Cere detalii despre meniu si bauturi :

  • daca alegi bufet suedez ai grija sa fie cu reumplere pana dimineata (de obicei la bufetul suedez se pune accentul pe varietatea preparatelor…doar pe hartie pare plin)
  • servirea la masa este solutia cea mai buna.
  • barul trebuie sa fie free (daca asa spune oferta) -> vezi si ce bauturi sunt incluse. Exista cazuri in care doar apa, vinul, berea sunt incluse, dar tot free bar se numeste pentru ca poti bea cat vrei.
  • numarul de ospatari este important. Degeaba este totul bine si frumos daca nu exista suficienti ospatari sa asigure servirea.

3. Neaparat trebuie facut un drum pana la locatie pentru a vedea despre ce este vorba. Pozele sunt artistice, dar trebuie sa vezi cu ochii tai sala pentru a nu avea surprize … scaune de plastic, igrasie, lipsa aparatelor de evacuare a fumului, etc

4. Intereseaza-te cine organizeaza petrecerea de revelion. Petrecerile de revelion sunt organizate in restaurante de manager, de seful de sala.

Fa singur diferenta intre manager de restaurant sau club, bucatar, carciumar si organizatorul de evenimente. Restaurantele au experienta in nunti, dar o nunta nu se compara cu o petrecere de revelion care vrea si altceva pe langa mancare si bautura. Confortul tau psihic si buna dispozitie iti pot fi asigurate doar de catre un organizator. Bineinteles ca mancarea si servirea sunt importante (doar am zis mai sus), dar ce te faci daca nu ai garderoba si ai venit cu palton, sau ce te faci daca lumina de la scena iti bate fix in ochi, dar daca toaletele sunt murdare, mirositoare si nu au nici hartie :) , dar daca vei rata miezul noptii pentru ca nu are cine sa te anunte. Astea sunt cateva exemple, poate banale, care fac parte din organizare.

5. Cere un registru pentru a vedea cate bilete s-au vandut. Au existat multe petreceri care nu s-au mai tinut din cauza ca nu s-a strans numarul (profitabil) de participanti. Banii se returneaza, dar s-ar putea sa ramai acasa pentru ca sigur nu vei mai gasi loc la alta petrecere.

6. Incepe sa cauti din timp. Ofertele apar cu data de 15 noiembrie. Cu cat te hotarasti mai repede, poti avea si pretentii : de exemplu asezarea in sala > iti poti alege masa. Daca ajungi printre ultimii exista posibilitatea de a imparti o masa cu un alt grup sau chiar sa nu mai ai loc.

7. Ofertele bune se dau repede, deci nu sta prea mult pe ganduri atunci cand gasesti ceva ce iti place.

Daca doresti sa mergi in seara de Revelion la o petrecere organizata la restaurant sau club, poti arunca un ochi la ofertele ce se gasesc in pagina de promovare REVELION 2014.

www.petrecerederevelion.ro