Finlex Consulting a relansat site-ul companiei, intr-un format usor accesibil, oferindu-va o sectiune speciala de nouati pentru a fi la curent cu ultimele noutati legislative.

Prin lansarea noului site ne dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale.

Compania este formata dintr-o echipa de tineri profesionisti dedicati meseriei si orientati spre succesul clientilor nostrii.

Finlex Consulting va ofera o gama larga de servicii ( servicii de contabilitate primara; servicii de contabilitate financiara si de gestiune; consultanta management si afaceri; organizare/reorganizare activitate; servicii de salarizare si resurse umane; refacere contabilitate; servicii de „start-up”; asistenta juridica ) sub forma de pachete flexibile, adaptate diferitelor nevoi si profile profesionale, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvolatare ale societatii dvs.

Pentru detalii suplimentare va asteptam pe pagina de web www.finlex.ro