Mai mult decat oricand, astazi fiecare om este in cautarea mijloacelor prin care sa reuseasca sa aiba cat mai mult timp liber. In societatea contemporana, timpul liber a devenit una dintre cele mai importante valute, poate chiar mai pretioasa decat aurul si bitcoinul.

Prin urmare, toata lumea doreste sa termine cat mai repede sarcinile profesionale pentru a se putea bucura de momente alaturi de cei dragi si pentru a putea investi in propria persoana. Este foarte important sa poti obtine fisa medicala permis auto in Bucuresti cat mai repede si cat mai simplu. Iata tot ceea ce trebuie sa faci!

Programeaza-te si uita de cozi!

Pentru a putea intra in posesia documentului medical necesar eliberarii carnetului de conducere, cel mai bine este sa iti faci o programare la clinica Standard Med. Acest lucru se poate face online, accesand site-ul https://www.fisamedicala.info/.

Intra in sectiunea “Fisa si analize medicale”, selecteaza “Fisa medicala permis auto”, iar in partea de jos a paginii vei putea gasi cu usurinta rubrica “Solicita o programare”. In acest moment, este necesar sa completezi spatiile libere.

Va trebui sa introduci cateva date personale, care au caracter confidential: numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si data nasterii. Primul pas pentru a obtine fisa medicala permis auto Bucuresti a fost facut!

Ce documente iti sunt necesare?

Pentru a nu fi nevoie sa faci doua drumuri, este foarte important sa ai la tine, in momentul in care te prezinti la clinica, urmatoarele acte:

– Cartea de identitate / buletin;

– Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Clinica Standard Med se afla la doar cativa pasi de centrul orasului, langa Piata Universitatii, Teatrul National si hotelul Intercontinental, pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5. A mai ramas un singur pas pentru a obtine fisa medicala permis auto in Bucuresti!

Controlul medical

Dupa ce ti-ai facut programarea si te-ai asigurat ca ai la tine toate documentele necesare, este important sa ajungi la sediul clinicii cu 15 minute inainte de programare. Astfel, vei evita aglomeratia si eventualele mici modificari din program. Odata ajuns la clinica, vei fi supus unui examen medical simplu, dar amanuntit. Ariile medicale acoperite de control sunt:

– Psihiatrie;

– Medicina interna;

– Ortopedie;

– Neurologie;

– Oftalmologie;

– ORL;

Daca ai o intrebare referitoare la procedura prin care poti sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti, poti apela oricand unul dintre numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. Totodata, daca preferi sa iti solutionezi nelamurirea online, poti trimite un e-mail la adresa programare@fisamedicala.info pe care il vei gasi pe fisamedicala.info. Unul dintre specialistii Standard Med iti va raspunde cu promptitudine si profesionalism.

Iti vine sa crezi sau nu, dar acestia sunt cei 3 pasi simpli pentru a intra in posesia actului medical necesar obtinerii permisului de conducere!