Internetul evoluează dar unele domenii nu se vor schimba niciodată. Pe internet, în ultimii 10 ani, au apărut foarte multe site-uri create de agenții imobiliare care sunt asemănătoare cu portalurile de anunțuri. Și totuși nu reușesc să atragă mulți vizitatori. Este și normal. Ca în toate domeniile oricine dorește să poată alege. Domeniul proprietăților imobiliare este foarte pretențios. Spațiile de locuit și spațiile comerciale trebuie să îndeplinească cerințele persoanei sau firmei care dorește să cumpere sau să închirieze. Deci și oferta trebuie să fie foarte variată și foarte cuprinzătoare. Din acest motiv portalurile de anunțuri imobiliare vor rămâne cea mai bună opțiune. Pentru oricine atunci când dorește să închirieze sau să cumpere. Pentru a vizualiza site-urile fiecărei agenții în parte este nevoie de foarte multe zile și foarte mult timp. Iar timpul costă bani și răbdare.

Cum vinzi cel mai repede?

Cel  mai bun mod de a vinde o proprietate pentru persoanele fizice rămân agențiile imobiliare. Dar cel mai bun mod de a face publicitate imobiliară pentru agențiile imobiliare rămâne publicarea de anunțuri pe portalurile de anunțuri. Mai mult dezvoltarea profilului agenției și al agenților, va aduce mult mai mulți clienți agenției decât propriul site.

De ce? Orice persoană sau firmă care caută și vede o proprietate disponibilă într-o zonă preferată. Chiar dacă nu este ceea ce caută va suna la agenție în speranța că agenția imobiliară mai are oferte pentru acea zonă. Și de cele mai multe ori se agenția are și alte oferte pe zona respectivă. Un agent imobiliar întotdeauna va încerca să caute mai multe oferte pe zona pe care își desfășoară activitatea profesională. Agenții imobiliari obțin ofertele de cele mai mult ori în sistem p2p adică prin comunicarea personală cu proprietarii din zona respectivă. De cele mai multe ori, pentru optimizarea timpul, agenții imobiliari vor prelua oferte doar din zonele de interes.

De ce anunțuri imobiliare promoestate.ro?

Site-ul de anunțuri imobiliare promoestate.ro trece la un noi nivel de promovare și se axează pe promovarea anunțurilor imobiliare. Dar prin crearea de legături active între anunțuri și profilul agenției și al agentului care se ocupă de proprietate.

Cum promovezi o agenție imobiliară?

Deci nu uita, indiferent dacă ai o agenție imobiliara sau ești dezvoltator imobiliar cel mai bun mod de promovare pentru ofertele imobiliare care le ai este să le publici pe site-uri de specialitate. Pagina de internet pe care o ai sau dorești să o faci trebuie să se axeze pe prezentare, valori și zonele unde activezi. Pagina de oferte din site-ul tău trebuie doar să conțină link-uri externe care duc la pagina de prezentare a agenției pe portalurile de profil.