Cu cel mai mare volum din sectorul imobiliar, piata de apartamente din Bucuresti reprezinta un etalon pentru piata imobiliara, crestera vanzarilor de la inceputul acestui an urmand sa fie precedata de cresteri si in celelalte segmente ale pietei imobiliare din Bucuresti.

Regatta Imobiliare, cea mai veche agentie imobiliara din capitala spune ca interesul clientilor sai pentru categoria Apartamente Bucuresti de pe site-ul propriu Regatta.ro, cererile crescand cu peste 50% fata de anul anterior, 2014 prefigurandu-se a fi cel mai prolific de dupa criza. De asemenea, in a doua jumatate a anului ritmul de crestere urmeaza sa creasca usor, odata cu intrarea in vigoare a noului proiect guvernamental „Noua Casa” care urmeaza sa duca la conditii de creditare mai blande, de care era o nevoie stringenta in acest moment.

Pe langa piata de apartamente de vanzare si de inchiriat din Bucuresti, se pare ca urmeaza ca si segmentul vanzarilor de terenuri sa creasca in Bucuresti, fapt ce va genera pe viitor o crestere mai stabila a pietei imobiliare, pe aceste terenuri urmand sa se dezvolte noi proiecte rezidentiale, case si apartamente ce urmeaza sa fie vandute si inchiriate, mentinand astfel un circuit continuu in piata imobiliara.

In final, recomandarea pentru cei care doresc sa cumpere apartamente in acest an, este bine sa se grabeasca, preturile de vanzare ale apartamentelor din Bucuresti urmand fara discutie sa creasca in perioada urmatoare. Cu siguranta proprietarii de apartamente din Bucuresti, care s-au vazut nevoiti sa scada continuu preturile in ultima perioada vor fi gata oricand ca pe fondul celei mai mici cresteri ale pietei de apartamente sa creasca si ei preturile de vanzare.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat