Conductele de canalizare înfundate pot duce la o mulțime de probleme și este important ca acestea să fie rezolvate cât mai curând posibil.

Primul lucru de făcut este să vă dați seama care conductă este înfundată. Dacă înfundarea nu este vizibilă, atunci cel mai bun pariu ar fi un jet de canalizare sau o mașină de hidro-jet. Va trebui să angajați un profesionist pentru asta, așa că ar trebui să-i sunați înainte de a începe orice lucru.

Există mulți factori care pot contribui la înfundarea canalizării. Cele mai comune motive in infundarea canalizarii sunt grăsimea din chiuveta de bucătărie și rădăcinile copacilor din conductele unei case.

Dacă aveți o țeavă înfundată, iată câteva dintre cele mai populare modalități de a o desfunda:

– În primul rând, folosiți bicarbonat de sodiu și oțet sau săpun de vase cu apă clocotită, deoarece acestea înmoaie orice acumulare care ar putea bloca conducta și apoi clătiți-le cu apă rece până când dispar.

– Folosiți un piston sau o mașină Roto Rooter dacă cele două opțiuni nu funcționează – acest lucru forțează aerul să intre în țeavă provocând bule care slăbesc resturile și le împing din țevi.

Contactați o echipa de specialiști care oferă servicii de desfundare canalizare cu presiuneprin intermediul cărora sunt evitate spargerea conductelor, efectuânduse o curățare în profunzime a tubulaturilor și o decolmatare amplă a canalizării.

Sistemul de desfundare a canalizării sub presiune ar putea fi extrem de benefic pentru multe gospodării care nu doresc ca apa reziduală să iasă din chiuvete sau dușuri. În plus, aceste dispozitive pot alerta oamenii atunci când există o problemă cu instalațiile lor sanitare înainte ca aceasta să ducă la o situație de urgență.

O conductă înfundată nu este niciodată un lucru bun. Poate cauza o mulțime de probleme și cheltuieli ție și vecinilor tăi.  O companie profesionistă de canalizare poate efectua acest serviciu.

Ei folosesc echipamente precum jet de apă de înaltă presiune, care este folosit pentru a sparge solidele de pe conductele de conductă și pentru a se asigura că în cele din urmă trec prin ele cu ușurință, fără nicio obstacol. De asemenea, folosesc tije pentru a împinge dincolo de rădăcini sau alte obiecte blocate în țevi, care adesea blochează scurgerea apei în proprietatea sau zona dvs.

Scapă acum de grijă înfundării frecvente a canalizării contactand o echipa cu o vastă experiență în desfundarea canalizării.

Website: aqua-vidanjare.ro

Telefon: 0729 766 530

Email: office@aqua-vidanjare.ro