Intr-o capitala europeana, sistemul de canalizare are un rol esential in garantarea confortului cetatenilor iar utilizarea acestui sistem la capacitate maxima necesita o intretinere periodica realizata de o echipa de profesionisti.

Echipa Aqua Sewer ofera servicii profesionale de desfundare canalizare cu presiune in Bucuresti si Ilfov pentru ca reteaua de canalizare sa poata fi utilizata in cele mai bune conditii.

Desfundarea canalizarii se efectueaza cu autospeciale moderne ce pot patrunde in spatiile mici si zonele greu accesibile ale Bucurestiului, cum ar fi zona Centrului Istoric sau in diferite cartiere centrale. Prin utilizarea jetului de presiune se evita spargerea conductelor si desfundarea profesionala a canalizarii, prelungind astfel durata de viata a tubulaturilor.

Pentru a evita evenimentele nedorite precum infundarea canalelor de scurgere sau spargerea tevilor, serviciile de desfundare canalizare oferie de Aqua Sewer si-au dovedit incontestabil necesitatea, asigurand o buna functionare a sistemelor de canalizare.

Ce includ serviciile de desfundare canalizare?

Din cadrul serviciilor de desfundare canalizare cu presiune fac parte desfundare canalizarii, conductelor si tevilor de scurgere,
desfundarea sifoanelor de pardoseala, a chiuvete si wc-urilor, decolmatarea canalelor si curatarea caminelor decantoare.

O firma specializata in servicii de vidanjare si desfundare canalizare dispune de o flota completa de autospecialele de vidanjare, prin intermediul careia se pot efectua serviciile de vidanjare in zonele greu accesibile atat din punct de vedere al spatiului cat si din punct de vedere al limitei de greutate permisa de lege.

Indiferent de serviciile de vidanjare, desfundare canalizare sau inspectie video CCTV a conductelor de canalizare, Aqua Sewer dispune de personal calificat si bine instruit ce reuseste de fiecare data sa duca la indeplinire orice obiectiv.

Daca sunteti in cautarea unei echipe ce ofera servicii complete de vidanjare in Bucuresti si Ilfov, Aqua Sewer dispune de echipe complete ce se pot ocupa de desfundarea canalizarii si tubulaturilor dmnevoastra.

De asemenea, specialistii Aqua Sewer pot fi contactati prin intermediul urmatoarelor date:

Tel: +4 0729 766 530
Email: office@aqua-vidanjare.ro