modele de ceasuri de mana de barbatiEste prea bine cunoscut de fiecare dintre noi, ca cele mai apreciate accesorii pentru barbati, sunt ceasurile de mana. Este si de inteles, acestea vin in completarea diferitelor tinute pe care le cream, infrumusetand si exprimand cu putere stilul pe care il adoptam.

Mai mult de atat, unii dintre noi, acordam chiar si acel buget destul de mare pentru aceste ceasuri de mana barbatesti, achizitionandu-ne acele modele foarte versatile, de la cei mai mari producatori. Asta nu inseamna, ca daca ne vom achizitona si acel model ceva mai ieftin, efectul acestuia accesorizat la tinuta nu va fi acelasi. Diferentele constau mai mult in modul cum sunt produse, materialele folosite, tipul mecanismului folosit cat si branduri, care de cele mai multe ori ridica pretul produsului.

Cele mai apreciate si cautate astfel de ceasuri de mana barbatesti, ce nu ar trebui sa ii lipseasca nici unui barbat sunt acele doua modele esentiale, cel casual si cel elegant. Fiind destinate pentru doua stiluri vestimentare diferite, le poti adapta mult mai usor diferitelor outfit-uri pe care le creezi.

Mici sfaturi de purtare si accesorizare a ceasurilor

In primul rand, trebuie sa specificam faptul ca intotdeauna ceasul de mana barbatesc se va accesoriza la tinuta si nu invers, nu ne vom alege acele articole vestimentare in functie de acesta. Dupa cum spuneam si mai sus, este neceasar sa deti acele dou modele diferite in functie  de stil, pentru o mai usoara asociere a tinutelor tale.

Ca si un sfat de asortarea a acestor modele de ceasuri de mana de barbati la diferitele outfituri se face in felul urmator. Pe langa faptul ca trebuie sa alegi acelasi stil de ceas ca si al tinutei tale, la randul lui, acesta trebuie asortat la alte accesorii pe care le porti si nu numia. De exemplu, cei mai multi dintre barbati merg pe asortarea acestor ceasuri de mana barbatesti la culoarea si modelul curelei cat si a pantofilor.