Pe piata din 1992, MobilaDalin este o companie romaneasca, producatoare de mobilier tapitat. Recunoscuta la nivel national, cu participari la expozitii internationale, MobilaDalin ofera canapele si alte produse de mobilier tapitat, o imbinare reusita intre confort, calitate si stil.
Pentru multi, o canapea este o simpla canapea. Pentru noi, o canapea reprezinta mai mult decat atat: in spatele ei stau creativitatea si dedicatia unor profesionisti care, de 20 de ani, pun pasiune si suflet in fiecare produs care iese din mainile lor.
La MobilaDalin testam in permanenta produsele noastre pentru a ne asigura ca ele raspund celor mai fine exigente. Atentia acordata detaliilor si selectia riguroasa a tapiteriei sunt garantia produselor noastre ce ne evidentiaza pe piata.
Suntem dedicati in a gasi cele mai inovatoare idei si a le transforma in solutii decorative care exprima eleganta, culoare, functionalitate si versatilitate.
Va invitam pe www.mobiladalin.ro sa cunoasteti produsele noastre si sa va convingeti ca, prin numeroasele lor calitati incepand cu modularitatea si posibilitatea alegerii tapiteriei si a culorii dorite, alegand un produs MobilaDalin veti avea un produs unic, care va raspunde atat dorintelor dumneavoastra cat si exigentelor spatiului pe care il va ocupa.