Colanții sunt o piesă vestimentară încă la modă și se pot asorta intr-o gama variată de ținute.Îi purtăm în ținutele sport ,dar acestia se pot purta în viața de zi cu zi .

Colanții sunt articole vestimentare care se pot purta atăt în sezonul răcoros,cât și in sezonul calduros.

Perechea perfectă de colanti.

 În primul rând când achiziționăm o pereche de colanti trebuie să ținem cont de mărimea care ni se potrivește.Aceasta nu trebuie să fie nici prea mare,dar nici prea mică.Trebuie să avem grija să nu ne deformăm corpul.

O alegere corectă și în trend este colantul cu talia înaltă.Talia înaltă este perfectă pentru doamnele și domnisoarele care doresc să ascundă anumite parți nefavorabile ale corpului.

Totodata ,talia înaltă ajută la crearea  unui efect de alungire a trupului.

În cazul unei siluete pară sau de tip “A” purtarea unei perechi de colanți în culori închise este o alegere mult mai buna,deoarece nuanțele închise reduc considerabil volumul șoldurilor.

De asemenea trebuie evitate imprimeurile mari .

Colanții cu imprimeuri mari și în culori aprinse distrag atenția de la toată ținuta și măresc nefavorabil corpul.

Colanții sunt realizați dintr-o vama variată de materiale,precum bumbac, lycra, poliamidă, poliester, elastan, spandex sau vâscoză.Este important să alegem pereche de colanți de la Ancah în care ne simțim confortabil și să o accesorizăm corect.

Purtarea colanților seara 

Pentru un eveniment sau o ieșire în oraș putem opta pentru colanți din materiale metalice sau din imitație de piele.Accesorizarea corectă este cu un top cât mai simplu și încălțăminte cu toc înalt,de preferat stiletto.

Greșeli de evitat în purtarea colanților

1.Nu asorta niciodată colanții cu o rochie sau cu o fustă.

 Este o combinație demodată și nu ne pune deloc în valoare trupul.

Putem  să asortăm la o pereche de colanți o tunică sau un cardigan mai lumg dacă dorim să fim mai acoperite.

 2.Nu purta hanorac supradimensionat cu o pereche de colanți.

Pentru a evita efectul de volum nedorit în partea superioară  a corpului putem alege să purtăm un hanorac cu fermoar sau un crop top .

De asemenea este o ținută corectă,dar și în tendințe.

3.Evită culorile asemănătoare cu cea a pielii.

 Alege nuanțe închise sau cu diverse imprimeuri pentru a realiza o ținută chic și corectă.Culorile deschise la culoare în cazul colanților crează efectul că nu purtăm nimic în partea de jos.