Tommy Hilfiger Group, deţinut de PVH Corp. [indice bursier NYSE: PVH], are plăcerea de a anunţa că domnul Tommy Hilfiger a găzduit dineul exclusivist şi VIP cocktailul prilejuit de celebrarea celei de-a 10 ediţii aniversare a Festivalului Anual de Film de la Zürich. Evenimentul a avut loc la magazinul Tommy Hilfiger din Bahnhofstrasse, în Zürich, Elveţia, pe 3 octombrie 2014.

Evenimentul a început cu un cocktail urmat de o cină exclusivista găzduită de magazinul Tommy Hilfiger, ale cărui vitrine au fost decorate special în onoarea Festivalului. După cină, oaspeţii s-au delectat cu cocktailuri şi muzica live susţinută de Stefanie Heinzmann, solista elveţiană de soul şi pop.

Printre oaspeţii VIP prezenţi la festivitate alături de iconicul designer Tommy Hilfiger şi soţia sa Dee Hilfiger au fost Daniel Grieder, global CEO Tommy Hilfiger şi CEO, PVH Europe; Oliver Timm, President PVH Europe, Country Management; Nadja Schildknecht, Co-Founder Zürich Film Festival şi Karl Spoerri, Co-Founder Zürich Film Festival

Gazde: Tommy Hilfiger, Daniel Grieder, Nadja Schildknecht şi Karl Spoerri.

 

Alţi oaspeţi de seamă: actorul John Malkovich (câştigătorul premiului ‘Golden Eye’), actriţa şi membra juriului Iris Berben, actorul Peter Fonda, Fiona Hefti – fosta Miss Switzerland, managerul Karina Berger, Sarina Arnold (model), Sven Epiney (gazda), Trudy Götz (antreprenor) precum şi Carolina Müller-Möhl (filantrop).

tommyhilfiger_dee hilfiger_nadja schildknecht_daniel grieder tommy si dee hilfiger nadja_schildknecht_in_tommy_hilfiger 20141003daniel_grieder_nicoletta_peyran_john_malkovic_nadja_schildknecht_hilfiger_5930 20141003tommyhilfiger5826

Nadja Schildknecht a purtat o rochie navy Hilfiger Collection custom-designed dintr-un material preţios – double duchess satin – cu decolteu generos, deschis pe linia umerilor, drapată în faţă şi cu trenă.

În perioada Festivalului de Film de la Zurich, Nadja a purtat 3 rochii memorabile Hilfiger Collection, incluzând o rochie verde smarald cu paiete, o rochie-bluză gri lungă, o rochie strălucitoare din satin şi rochia navy cu decolteu generos, deschis pe linia umerilor, drapată, flare fit.

Imaginile de la eveniment pot fi downloadate de pe acest link:

http://downloads.network-pr.net/mr-tommy-hilfiger-hosts-exclusive-dinner-in-celebration-of-the-10th-zurich-film-festival/

# # #

Despre SARKK

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în Grecia, Cipru, România și F.Y.R.O.M.. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A., a căutat întotdeauna echilibru și o creștere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenția celor mai exigenți consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii.

Colecțiile rezultă dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole de Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii; genți; accesorii; ochelari și parfumuri.

Despre PVH

PVH, una dintre cele mai mari companii de articole vestimentare pe plan mondial, deține și distribuie brandurile Calvin Klein și Tommy Hilfiger. Este lider mondial pe categoria cămăși și cravate și distribuie o varietate de branduri precum Van Heusen, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, IZOD, ARROW, Bass, G.H. Bass & Co., Warner’s and Olga, Speedo, Geoffrey Beene, Kenneth Cole New York, Kenneth Cole Reaction, MICHAEL Michael Kors, Sean John, Chaps, Donald J. Trump Signature Collection, JOE Joseph Abboud, DKNY, Ike Behar and John Varvatos.

Despre Tommy Hilfiger Group

Grupul deține o varietate largă de branduri premium în portofoliu: Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim și Tommy Girl. Tommy Hilfiger Grup este una dintre cele mai celebre companii din domeniul articolelor de vestimentație de designer. Focusul companiei este concentrat pe designul și distribuția articolelor vestimentare premium pentru bărbați, femei și copii și a articolelor denim. Prin licențele sale, grupul oferă accesorii cum ar fi articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole de denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii; genți; accesorii; ochelari și parfumuri. Articolele aflate în portofoliul Tommy Hilfiger sunt disponibile consumatorilor, la nivel global, cu ajutorul unei rețele extinse de distribuție prin magazinele Tommy Hilfiger, lanțuri comerciale internaționale și alți retaileri specializați.