Ce trebuie sa stii despre impachetari tunel infrarosu

Terapia cu infrarosu este extrem de simpla si convenabila, dar in acelasi timp are mari beneficii pentru organism. Impachetari in tunel infrarosu reprezinta tratamentul modern al saunei clasice. Este o sauna inchisa care arde rapid grasimea. Datorita efectelor sale multiple asupra organismului, acest tratament ofera rezultate foarte bune si de durata pentru obezitate, celulita si probleme legate de fermitatea si luminozitatea pielii. Pe langa reducerea semnificativa a greutatii, tratamentul poate imbunatati si circulatia sangelui, poate elimina toxinele si stresul din organism si poate activa sistemul imunitar prin stimularea functiei tuturor organelor din organism.

Care este principiul de actiune

Corpul depoziteaza tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi pe parcursul vietii, aceste substante nu pot fi eliminate in mod natural in straturile inferioare ale pielii.
impachetari tunel infrarosu
Sub actiunea caldurii penetrante si a razelor infrarosii profunde din tratamentul de impachetari tunel infrarosu, procesul de transpiratie din organism este activat, ceea ce inseamna ca substantele nocive vor fi pur si simplu excretate din organism prin pori impreuna cu transpiratia.

Desi se presupune ca transpiratia intr-o sauna obisnuita este compusa in principal din apa si pana la 15% grasimi si alte toxine, atunci cand se foloseste incalzirea cu infrarosu, aceasta contine aproximativ 25-30% grasimi, metale grele si substante nocive.

Vasele de sange se extind, circulatia sangelui este stimulata, hemoperfuzia creste, iar metabolismul se accelereaza.

Cate tipuri de impachetari existe

Exista mai multe tipuri de impachetari pentru terapia cu impachetari in tunel cu infrarosu, inclusiv: anticelulitica, hidratare, slabire si detoxifiere. Pentru fiecare tip de impachetare se folosesc creme si lotiuni din ingrediente naturale: cafea, ceai verde, alge marine, struguri, scortisoara, ciocolata, care cresc eficacitatea tratamentului.

De exemplu, impachetarile cu cafeina aduc multiple beneficii organismului, deoarece cofeina este un antioxidant foarte bun care poate stimula sistemul nervos. Tratamentul cu cafea este plin de energie. In schimb, invelisul de ceai verde al tunelului relaxeaza complet corpul. Prin urmare, in functie de nevoile dvs., desigur, puteti alege si ambalarea tunelului cu infrarosu in functie de starea dvs. de spirit.