Informatii despre un iluminat interior armonios cu spoturi led

Iluminarea interioara adecvata poate face minuni. Astazi, pretul este atat de accesibil incat oricine poate alege produse de tip spoturi led de la Electric Concept. Pentru a va usura gasirea produsului perfect, impartim iluminatul interior in mai multe categorii. Daca alegeti in functie de forma, puteti utiliza nu numai cele mai frecvente candelabre si plafoane, ci si spoturi led, iluminatoare si lampi reglabile.

Atunci cand alegeti iluminarea interioara adecvata, luati in considerare intotdeauna dimensiunea camerei, scopul acesteia si mobilierul folosit pentru a se potrivi camerei. Noi recomandam spoturi led – produse potrivite oricarei camere!

Exista o varietate de produse din care sa alegi

Cand doriti doar sa evidentiati anumite piese, lampile de mobilier sunt alegerea potrivita. Este posibil sa existe multe articole in casa dvs. demne de iluminare suplimentara. Fie ca este un dulap sau o vitrina, acestea trebuie evidentiate pentru a oferi o vedere placuta.
spoturi led
De asemenea, copiilor le plac in general obiectele special concepute pentru ei. Acest lucru nu este intamplator. Toate stilurile potrivite pentru copii isi subliniaza confortul si preferintele: formele speciale si modelele rafinate sunt complet conforme cu preferintele copiilor. Gasesti o gama variata pe electric-concept.ro.

Spoturile cu LED prezinta durata lunga de viata

Evident, avantajele nu se limiteaza la beneficiile de mai sus, ci pot ajunge si la durata de viata. In comparatie cu modelul de iluminare utilizat anterior, durata de viata este semnificativ mai mare. Asa cum spun statisticile, aceste spoturi led noi pot rezista de doua ori mai mult decat becurile traditionale. In acest sens, dupa 10.000 de ore de utilizare a becului clasic, aceasta noua generatie de echipamente de iluminat poate ajunge la 50.000 de ore de lucru.

Cel mai mare avantaj al spoturilor LED: ceea ce face ca aceste spoturi LED sa fie unice este integrabilitatea lor. Prin urmare, deoarece pot fi incorporate in orice mobilier, pereti, podele si chiar tavan, acestea sunt perfecte in orice camera.