Oftalmologie – tot ce trebuie sa stii aici

Este recomandat ca oricine sa mearga la cabinetul de oftalmologie. In general, se recomanda efectuarea unei inspectii cel putin o data la doi ani.

Cu toate acestea, pentru persoanele cu deficiente de vedere sau cu varsta sub 16 ani, cel mai bine este sa aveti acest tip de consultatie cel putin o data pe an. Indiferent de profesie, se recomanda consultarea regulata. Acest lucru va ajuta la detectarea problemelor medicale la timp, daca este necesar, chiar si dupa tratament.
oftalmologie
Indiferent de situatie, puneti intotdeauna sanatatea pe primul loc.

De obicei, oamenii sunt reticenti sa mearga la cabinetul medicului pentru a afla originea simptomelor si a posibilelor tratamente cu specific de oftalmologie. In acest sens, afectarea vederii, o senzatie de corp strain in ochi sau supra-accentul sau ruperea brusca a tesutului ochiului pot fi simptome importante.

Ce investigatii se fac la clinica de ochi din Bucuresti?

Este important sa stiti ca intr-o clinica de oftalmologie din Bucuresti puteti beneficia de anchete specializate precum:

  • Test Schirmer;
  • Consultanta profesionala
  • Sonda
  • Verificarea polului anterior;
  • Chirurgie Xanthelasma;
  • Verificarea oboselii ochilor;
  • Chirurgia calilazionului;
  • Examen de ochi
  • Explicarea de analiza.

Dupa cum puteti vedea, in clinica pot fi efectuate investigatii ample. Prin urmare, daca aveti nevoie de un expert pentru a va asigura ca sanatatea dvs. este adecvata, asigurati-va ca consultati un expert. Ai aici mai multe informatii detaliate: https://clinicaromgermed.ro/servicii/oftalmologie/

Care sunt problemele medicale specifice oftalmologiei?

Problemele pe care le trateaza oftalmologii sunt extrem de diverse. Printre acestea, pot fi discutate urmatoarele boli:

Presbiopia – Din pacate, aceasta este una dintre bolile care nu pot fi prevenite si se dezvolta in timp. Acesta este procesul de imbatranire a ochilor.

Cataracta-In majoritatea cazurilor, aceasta problema medicala apare la persoanele care au implinit varsta de 55 de ani, dar se raporteaza ca aceasta problema apare si la persoanele foarte tinere. Poate aparea in unul sau ambii ochi.

Glaucom – Aceasta afectiune este foarte grava deoarece, in unele cazuri, daca nu este tratata, poate provoca chiar pierderea vederii.