Anterior, se credea că bolile sistemului musculo-scheletic sunt caracteristice vârstnicilor, dar acum artrita și artroza afectează populația de vârstă mijlocie. Aproximativ 30% dintre persoanele din întreaga lume suferă de boli articulare, ceea ce duce adesea la dizabilități masive sau la o scădere semnificativă a calității vieții.

Metodele moderne de tratare a patologiilor articulare sunt împărțite în conservatoare și operative. Conservatorii sugerează utilizarea medicamentelor 

injectabile sau administrarea pastilelor care reduc intensitatea durerii și elimină inflamația. Metodele operative implică intervenție chirurgicală cu o perioadă lungă de reabilitare.

Produsul progresiv Arthro Lab dovedește că ingredientele naturale în concent

rație optimă sunt capabile să funcționeze nu mai rău decât medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene. Produsul Arthro Lab a fost dezvoltat pentru terapia sigură al bolilor articulare bazat pe ingrediente naturale, eficiente:

  • Sulfat de glucozamină – restabilește structura cartilajului articular;
  • Condroitin sulfat – îmbunătățește metabolismul fosfor-calciu în țesutul cartilajului;
  • Metilsulfonilmetan – acțiune antiinflamatoare;
  • Extract de crețușcă (Filipendula ulmaria) – este utilizat pentru reumatismul articulațiilor;
  • Vitamina C – activează sinteza colagenului;
  • Acidul hialuronic – face parte din lichidul sinovial al cartilajului;
  • Manganul – o parte integrantă a glucozaminei, necesară pentru prevenirea artritei.

 Un concentrat unic în monodoze – o formulă biologic activă menită să restabilească articulațiile și să scape de durere. De asemenea, produsul contribuie la normalizarea fluidului sinovial în cartilaj, are un efect antiinflamator, are proprietăți chondroprotectoare și ameliorează sindromul de durere. Monodozele declanșează regenerarea țesuturilor deteriorate și stimulează producția naturală de colagen.

Cu abordarea corectă a terapiei artritei și artrozei, cu utilizarea regulată a Arthro Lab și luarea măsurilor preventive, puteți reduce nivelul durerii, puteți scăpa de inflamație și puteți recâștiga bucuria unei vieți active.