Un zâmbet radiant nu ar trebui să fie un lux de neprețuit. De aceea, este important pentru un dentist București să ofere cât mai multor pacienți, posibilitatea de a avea dinți fermi, plăcuţi din punct de vedere estetic. Poți primi informații specifice despre costurile implanturilor Fast & Fixed doar de la medical dentist al clinicii stomatologice Dental Privilege. Prețul exact depinde în mod firesc și de numărul și tipul de implanturi și de orice pre-tratament care ar putea fi necesar.

Cert este că, conceptul de terapie Fast & Fixed este semnificativ mai rentabil decât tratamentul convențional cu implanturi. Acest lucru se datorează standardizării abile a procesului, precum și grupării eficiente a diferitelor etape de terapie. În plus, structura maxilarului necesară pentru implanturile convenționale, reprezintă un factor major de cost și care adesea, este omis. De asemenea, costurile de urmărire nu sunt de temut din cauza ratei ridicate de succes și a duratei de viață aproape nelimitată a implanturilor.

Sfaturi profesionale pentru implanturi: primul pas către dinţi fermi

Dacă dorești să știi dacă metoda Fast & Fixed este potrivită și pentru tine, dacă ești interesat de un implant, se începe mai întâi cu o consultație detaliată la un dentist București de la clinica stomatologică. Aceasta include măsurarea și discuția detaliată a imaginii cu raze X cu privire la posibilitățile de implantare, informații generale și individuale despre implanturi, precum și crearea și trimiterea ulterioară a propunerilor de terapie individuale, inclusiv o imagine de ansamblu precisă a costurilor. Sfaturile cu privire la implanturi, precum tratamentul cu implant (cu excepția examinării inițiale și a sfatului cu privire la opțiunile alternative, plus o radiografie, sunt discutate în cabinetul stomatologic, cu medicul dentist de la clinica stomatologică Dental Privilege. Deoarece implanturile, conectorii și protezele temporare sunt plasate într-o singură întâlnire, țesutul sensibil este scutit. Datorită tehnicii chirurgicale minim invazive, procedură este aproape nedureroasă.

Conceptul de terapie Fast & Fixed a fost dezvoltat de practicieni cu experiență și pus în practică prin studii științifice. O evaluare externă a datelor de tratament de la un total de 300 de pacienți, a arătat o rată de succes de 100%. Acest lucru garantează pacienților siguranță maximă. Datorită standardizării și grupării eficiente a pașilor de terapie, conceptul de implant dentar Fast & Fixed oferă un raport excelent preț-performanță. Metodă este ideală pentru pacienții cu risc. În trecut, implantarea era de obicei exclusă pentru pacienții cu osteoporoză, diabetici și fumători. Metoda Fast & Fixed la un dentist București de la Dental Privilege, le oferă multora dintre acești pacienți, care au renunțat deja la speranță, șansa de a avea un zâmbet frumos în 24 de ore.