Fiind primul dispozitiv portabil care asigura protectie bioinformationala impotriva radiatiilor electromagnetice, psihotonice, geopatogene si de alta natura, cat si echilibrul bioenergetic al organismului, Torser este recomandat pentru a preveni si ameliora numeroase afectiuni.

Cu o perioada de functionare de minim 8 ani si o raza de actiune de  2.5 metri, acest dispozitiv se remarca atat prin tehnologiile pe care le utilizeaza, cat si prin faptul ca poate functiona fara alimentare electrica, motiv pentru care nu produce campuri electromagnetice daunatoare sanatatii.

Prin utilizarea dispozitivului Torser veti actiona in acelasi timp pe toate cele trei nivele principale ale organismului, respectiv cel informational, fizic si energetic. Utilizarea acestui dispozitiv este necesara, conform studiilor efectuate, pentru a asigura protectia organismului impotriva radiatiilor electromagnetice emise de calculatoare, telefoane mobile, cuptoare cu microunde, televizoare, sistemele de teleradiocomunicatii, transportul electric si alte aparate electronice.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aceste aparate electronice emit in timpul functionarii radiatii electromagnetice ce pot afecta sanatatea. Primele simptome care apar in urma expunerii la aceste radiatii sunt caderea parului, dureri de cap, usturime oculara, somnolenta, stari depresive, scaderea libidoului, nervozitate si multe altele.

Odata cu aparitia acestor simptome, ultimele studii in domeniul bio-fizicii efectuate de catre Institutul de Sanatate Publica din Romania au dovedit faptul ca este posibila aparitia unora dintre cele mai serioase afectiuni, precum cele cardiovasculare, psiho-emotionale, gastrointestinale, dermatologice, canceroase sau urogenitale si multe altele.

Pentru a preveni imbolnavirea cauzata de expunerea la radiatiile electromagnetice si de alta natura, este indicata utilizarea dispozitivului Torser. Inca de la prima utilizare a acestuia, persoanele care au folosit dispozitivul Torser au prezentat o stare de liniste si echilibru, alaturi de disparitia sau ameliorarea durerilor, cat si un somn mult mai profund si mai odihnitor.

De asemenea, s-a observant un efect rapid de energizare si echilibrare a organismului, iar numeroasele teste efectuate au dovedit aceste efecte. Astfel, au fost efectuate teste prin utilizarea complexului computerizat GVD-Camera sau aparatele de biorezonanta, precum Tordi, Oberon sau Scio, care au demonstrat eficienta acestui dispozitiv.

Totodata, dispozitivul Torser se poate utiliza atat de catre adulti, cat si de catre copii, in deplina siguranta, astfel incat este lipsit de efecte daunatoare. In acelasi timp poate fi utilizat pentru apa, hrana, plante si animale, domeniile sale de utilizare fiind variate.

Afectiunile impotriva care se poate utiliza dispozitivul Torser sunt nenumarate, iar datorita dimensiunii sale se poate aplica atat la nivel local, pe zona afectata, cat si de la distanta. O alta modalitate de utilizare a sa este prin pozitionare in fata aparatului electronic impotriva careia se doreste protectie, astfel incat se poate aseaza in fata televizorului sau a monitorului.

Indiferent de modul in care doriti sa utilizati dispozitivul Torser, puteti asigura echilibru bio-energetic al organismului si protectie bio-informationala.Veti putea utiliza in continuare aparatura electronica, insa fara sa va puneti in pericol starea de sanatate a organismului.