Implantologia este acum una dintre ofertele standard ale multor cabinete stomatologice. Însă, implantarea de succes, depinde în primul rând de experiența chirurgului sau a dentistului. Cu un implant dentar Fast & Fixed vei căpăta o nouă calitate a vieții în cel mai scurt timp posibil. În loc de o proteză complet detașabilă, pacienții experimentează proteze dentare fixe, la fel ca dinții naturali.

Dinții puternici și sănătoși sunt baza pentru o viață plină de plăcere, bucuria de a trăi și încredere în sine. Dar nu toată lumea este suficient de norocoasă pentru a-și putea păstra dinții pentru mult timp. Există multe motive pentru care dinții se pot pierde, dar la clinica Dental Privilege medicii stomatologi ajută pacienții care nu doresc să trăiască cu un maxilar edentat. În calitate de implantologi cu experiență, sunt specializați în metoda de implant dentar Fast&Fixed, adică dinți ficși într-o singură zi, pentru un plus de calitate a vieții.

Mănâncă ce vrei și râzi cât poți

Cu protezele fixe pe implanturi, mănânci ce îți place și râzi cu poftă ori de câte ori ai chef. Primești proteze dentare fixe pe 4 implanturi în doar 6 săptămâni, dar care iniţial sunt încărcate într-o zi. Te bucuri de securitatea unei punți dentare fixe și uiți de proteza completă incomodă. Experimentezi protezele dentare care nu se pot distinge din punct de vedere estetic și funcțional de dinții naturali. Există diferite concepte pentru îngrijirea pacienților edentați. Proteza completă detașabilă, care se fixează în palat, este bine cunoscută, dar nu este foarte apreciată de pacienți. Protezele care sunt susținute de implanturi sunt mult mai stabile. Numărul minim de implanturi pe maxilar este de două. De exemplu, la aceste implanturi sunt atașate clipsuri sau bare, pe care este atașată o proteză. Acest lucru îmbunătățește prinderea, dar încă porți o proteză detașabilă.

Ce este special – implanturi dentare fără structură osoasă

Prin tehnica chirurgicală, se introduc două din patru implanturi dentare într-un unghi în osul maxilarului. Acesta este modul în care se folosesc rezervele osoase disponibile, chiar dacă osul maxilarului a fost deja grav degradat. Utilizarea implanturilor dentare mai lungi creează o zonă de contact mai mare cu osul, ceea ce oferă stabilitate maximă. Chiar dacă metoda de tratament se numește dinți ficși într-o zi, întregul tratament durează în jur de șase săptămâni. Într-o zi însă, se plasează implanturile dentare și vei primi o punte inițială care este încărcată imediat, în aceeași zi. Anestezia locală este de obicei suficientă pentru metoda Fast&Fixed, dar în unele cazuri poate fi necesară și anestezia generală.