Clinica medicala RomGerMed va pune la dispozitie investigatii prin intermediul unui computer tomograf la pret foarte bun. Aceste investigatii sunt non-invazive, nedureroase si atraumatice pentru pacient.

Informatii despre computerul tomograf la pret accesibil

Cu ajutorul unui computer tomograf la pret bun se realizeaza o investigatie imagistica precisa si rapida, acest aparat utilizand raze X pentru obtinerea unor imagini de rezolutie inalta ale organelor interne. Aceasta metoda are scop de diagnostic si prognostic, fiind potrivita pentru examinarea diferitelor regiuni ale corpului, precum capul, gatul, toracele, abdomenul, zona pelvina, precum si sistemul vascular si sistemul musculo-scheletic. Aceasta investigatie reprezinta metoda de diagnostic recomandata in cazul in care se suspecteaza ca pacientul a suferit un accident vascular cerebral.

computer tomograf

De asemenea, computerul tomograf la pret foarte bun poate ajuta chiar la construirea unor imagini 3D ale organelor interne, prin intermediul unui software special. Acest lucru permite personalului medical sa realizeze o analiza anatomica completa.

Ce trebuie sa stiti inainte de examinarea la un computer tomograf la super pret?

Inainte de examinarea la computerul tomograf, veti fi rugat sa completati un chestionar pentru verificarea indeplinirii criteriilor necesare acestei metode.

Pacientul nu va avea nevoie de pregatiri deosebite, putand sa-si urmeze fara nicio problema rutina in ziua investigatiei. Acesta va fi nevoit sa scoata bijuteriile si orice alt obiect metalic ar avea asupra sa, urmand ca apoi sa se intinda pe masa aparatului si sa stea nemiscat pana la finalizarea operatiunii. Un computer tomograf la pret bun efectueaza o analiza ce nu dureaza mult.

De asemenea, dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji deoarece personalul medical stie intotdeauna ce cantitate de raze X sa foloseasca pentru ca sanatatea dumneavoastra sa nu fie afectata in niciun fel. Este totusi important sa specificati daca va aflati in primele 3 luni de sarcina, deoarece exista contraindicatii cu privire la folosirea computerului tomograf la pret bun de catre aceste femei.

Clinica RomGerMed va ofera investigatii la pret foarte bun!

Clinica medicala RomGerMed va pune la dispozitie aparatura ultramoderna, astfel ca dumneavoastra sa beneficiati de un diagnostic corect si de cel mai bun tratament. Echipa de medici ai clinicii RomGerMed lucreaza intotdeauna cu profesionalism, oferindu-va incredere deplina in serviciile lor medicale.