Parul matasos, dens, care isi pastreaza bine forma si volumul arata cel mai avantajos. Ceea ce nu se poate spune despre parul fin, subtire, care poate cauza o multime de probleme proprietarei sale. Lipsa volumului si dificultatea in coafare, pot fi compensate cu un sampon par fin. Curata usor si in acelasi timp indeplineste o sarcina estetica importanta – face parul deosebit de atractiv. Magazinul online beautyoaneshop.ro a selectat cele mai bune sampoane par fin, care vor ajuta la rezolvarea problemei parului tau fin. Parul fin este un tip de textura de par foarte subtire. Daca ai parul fin si subtire, probabil ca stii deja. Parul fin este foarte predispus la incalcire, electrizare si la ingrasare. Deoarece suvitele sunt atat de fine, la acest tip de par apar adesea varfuri despicate sau chiar ruperea.

Sampon par fin – Continut

Foliculii tai de par au nevoie de anumiti nutrienti pentru ca parul sa creasca cat mai eficient posibil. Daca ai lipsa de nutrienti, parul poate deveni fragil sau subtire. Pentru a-ti mentine parul cat mai sanatos si puternic posibil, utilizeaza un sampon par fin. Acesta are un continut ridicat de vitamine si minerale precum biotina, vitamina C si zinc, pe care parul le iubeste. Cand vine vorba de vitamine, consistenta este cheia sanatatii. Cu parul subtire si fin, este important sa folosesti produse care nu ingreuneaza, dar care ofera in acelasi timp ingrijire intensiva. Aceasta inseamna ca ingredientele active dintr-un sampon par fin sunt bine dozate. In sampoanele par fin pe care le gasesti in magazinul online beautyoneshop.ro ingredientele active moderne si speciale si ingredientele de ingrijire pe baza de plante, se combina pentru a crea cele mai bune combinatii de ingrijire.

Parul fin este mai sensibil decat parul normal si, prin urmare, are nevoie de ingrijire speciala. Deoarece este de obicei mai aproape de cap, pare plin de grasime mai repede decat parul normal. Deci trebuie spalat mai des. Prin urmare, ar trebui sa utilizezi un sampon special conceput pentru parul fin. Recomandabile sunt sampoanele pentru par fin care confera parului frumusete si pe care o poti vedea si simti. In plus, asigura un par vizibil matasos, aderenta, cu o senzatie deplina de densitate, suplete moale si o curba plina de viata. Secretele unui sampon par fin sunt moleculele inovatoare care reinnoiesc fibra parului si extractele naturale hranitoare bogate.

Dupa ce ai folosit un sampon pentru par fin, ar trebui sa iti ingrijesti parul in mod corespunzator atunci cand il coafezi. Pentru ca, mai ales la parul fin, se aplica urmatoarele: less is more. Prea mult produs ingreuneaza parul. Si asta elimina orice volum. Desigur, poti folosi si produse de styling care au fost produse special pentru parul fin. Samponul pentru par fin protejeaza impotriva uscatorului de par si acesta, este un alt mod de a da mai mult volum parului tau fin.