Tabla cutata zincata, preț ca la Meșteru` Manole

Tabla cutată zincată este un material de construcție special utilizat în principal pentru acoperișuri. Specialistii in constructii aleg sa foloseasca acest material nu doar pentru ca utilizarea lui ofera multe avantaje, ci si datorita calitatilor sale deosebite.

Câteva detalii tehnice legate de procesul de producție de fabricare a tablei ondulate zincate
tabla cutata zincata
Denumirea „galvanizat” se datorează procesului de producție folosit pentru realizarea acestui material. Prin urmare, tabla cutată zincată este acoperită cu un strat de zinc care o protejează. Acest strat confera acestui material o gama de calitati deosebite care sunt foarte importante in proiectele in care este folosit.

Câteva calități speciale ale tablei ondulate galvanizate

Datorita stratului protector de zinc, si a materiilor prime din care este realizata, tabla ondulata zincata beneficiaza de o serie de calitati importante:

Rezistență ridicată la acțiunea agenților corozivi – Datorită stratului protector de zinc, tabla zincată ondulată beneficiază de o rezistență foarte bună la acțiunea agenților corozivi prezenți în aer, apă, praf etc.

Proprietăți ignifuge – Acest material oferă o siguranță foarte bună la foc, deoarece nu va arde și nu reține focul.

DURATĂ LUNGĂ – Tabla ondulată galvanizată poate fi folosită până la 50 de ani fără probleme datorită stratului protector de zinc și atunci când este utilizată în condiții optime.

Relativ ușor de asamblat – Acest material este foarte ușor de asamblat datorită greutății sale reduse.

Design modern placut – Tabla zincata ondulata are un design modern si placut, aspecte care au contribuit la cresterea utilizarii acesteia. În plus, acum este și vopsit.

Raport foarte bun intre calitate si pret – tabla cutata zincata – pret accesibil – Avand in vedere toate calitatile mentionate mai sus, raportul dintre calitate si pret pentru acest material este foarte bun. Tabla cutata zincata cu preț la îndemâna pasionatilor aduce in prim-plan mai multe variante. Rămâne doar să vizitezi site-ul Meșterului Manole.

Unde poate fi folosită tabla galvanizată ondulată?

De obicei, pentru acoperișuri se folosesc table galvanizate ondulate datorită calităților speciale menționate mai sus. Cu toate acestea, este folosit și ca despărțitor în hale de producție și depozitare sau ca componentă a fațadelor etc. De aceea, avand in vedere ca este un material special si permis, este folosit in diverse proiecte.

Tabla cutată zincată are preț atractiv și este perfectă pentru nevoile tale.