Chiar daca nu le vedem in parcuri sau pe strazi chiar atat de des pe cat vedem trotineta cu doua roti – si, din ce in ce mai mult, pe cele electrice in locul celor clasice – modelele de trotineta cu trei roti au capatat, in ultimii ani, din ce in ce mai multa popularitate atat printre preferintele adultilor cat si ale copiilor. Iata cateva dintre motivele care stau in spatele acestui trend:

  1. Usurinta manevrarii

Trotineta, indiferent ca este vorba despre o trotineta copii sau una pentru adulti, reprezinta un mijloc distractiv si popular de a te deplasa.

Pentru cei mici, trotineta cu trei roti este cu atat mai indicata, deoarece stabilitatea trotinetei va compensa pentru eventuala lor neindemnare. Insa si adultii vor beneficia de pe urma celor trei roti, ce pot fi amplasate in doua moduri: o roata in fata si doua in spate, precum si doua roti in fata si una in spate. Alegerea unui model tine de preferintele personale insa, indiferent de varianta aleasa, sigur va fi mai usor de manevrat decat o trotineta cu doua roti.

  1. Pretul accesibil

Trotinetele cu 3 roti pentru copii nu sunt foarte costisitoare si, prin urmare, majoritatea parintilor isi pot permite un astfel de model. Desigur, pretul va creste pe masura ce achizitionezi un model mai nou, ce foloseste tehnologie mai avansata.

  1. Usurinta cu care pot fi transportate

Chiar daca au trei roti, aceste trotinete nu sunt neaparat mai grele. Cele pentru copii, mai ales, pot fi cu usurinta transportate. Unele modele sunt pliabile, asa ca pot fi transportate si mai usor si depozitate in spatii mici atat acasa cat si la birou, in masina etc.

  1. Incurajeaza miscarea

Chiar daca nu exista diferente majore intre o trotineta cu doua roti si o trotineta cu trei roti, este clar ca una cu trei roti este mai interesanta. De aceea, cei mici abia vor astepta sa se laude prietenilor si colegilor cu noua achizitie, si vor petrece mai mult timp departe de canapea si de ecrane, facand miscare.

Atat in cazul copiilor cat si al adultilor, trotineta descurajeaza sedentarismul si pentru ca face miscarea mai placuta, oferind o buna alternativa la statul in trafic in masina personala, in taxi, sau in transportul in comun.

  1. Impresioneaza prin designul modern

Asa cum am mentionat si mai sus, trotinetele cu trei roti au acel farmec pe care il are orice aparat nou, cu design modern si mai atractiv in comparatie cu trotinetele cu doua roti. Designul va atrage curiozitatea celorlalti, fie ca este vorba de adulti sau de copiii care vor fi impresionati de culorile si imprimeurile cu care sunt decorate trotinetele pentru cei mici.

Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care trotinetele cu trei roti au devenit din ce in ce mai populare si, prin urmare, cateva motive pentru care sa alegi o trotineta de acest tip.