Potrivit agentiei imobiliare Regatta, in oferta de spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti intalnim preturi ce pot parea inhibante, insa initiativele antreprenoriale nu ar trebui descurajate, piata de inchirieri spatii comerciale sustinand suficiente oportunitati ce pot fi detectate cu usurinta.
Va prezentam patru repere de luat in considerare pentru inchirierea unui spatiu comercial, aspecte ce vor avantaja profitabilitatii afacerii dvs.

1. Accesibilitatea zonei

Pentru mentinerea contactului atat cu piata cat si cu propria echipa, este esentiala accesibilitatea zonei, dincolo de deschiderea spre reteaua de transport in comun, existenta locurilor de parcare rezervate clientilor fiind binevenita.

2. Particularitatile propriei activitati

Vadul comercial vital oricarei afaceri este garantat printr-o amplasare ce beneficiaza de trafic pietonal si auto intens, asadar cea mai eficienta alegere pentru o serie de proiecte ar fi alegerea unei asemenea zone.
Dar in acelasi timp este posibil ca afacerea dvs sa fie favorizata de o amplasare mai retrasa, domeniului de activitate ales fiindu-i recomandata discretia. Intre afacerile ce urmeaza aceasta abordare pot fi mentionate centrele SPA, saloanele de infrumusetare sau cabinetele medicale.

3. Specificul zonei

Feedback-ul pietei a delimitat anumite zone cu o serie de activitati si segmente, astfel incat potentialii consumatori se indreapta concentrat in aceste directii. Cele mai graitoare exemplu in Bucuresti sunt zonele Dorobanti, Decebal Centrul Istoric si Soseaua Nordului, in ordinea aparitiei acestor poli pentru domeniile culinar, leisure si entertainment sau Calea Victoriei pentru segmentul de lux. Asadar, studiati receptivitatea publicului fata de anumite zone, pentru ca in urma initierii sau relocarii unui proiect antreprenorial sa va bucurati de sanse crescute de profit printr-o deschidere spre o potentiala piata.

4. Necesitatile de spatiu

Indiferent de zona, spatiile comerciale aduc prin preturile de inchiriere cheltuieli considerabile, ce influenteaza si rentabilitatea afacerii. In timp ce vadul comercial spre care va concentrati este influentat de pozitionarea spatiului, pentru majorarea profitului puteti sacrifica, in special in faza de start-up, alte caracteristici printre care inclusiv suprafata, in cazul in care activitatea proiectului nu este conditionata de aceasta, cum ar fi situatia restaurantelor. De asemenea, nu uitati ca eventualele dotari (spre exemplu un sistem de sonorizare ultraperformant) prezinta eficienta doar in cazul unor proiecte, fiind lipsit de utilitate pentru altele. Nu in ultimul rand, luati in calcul faptul ca pentru a evidentia brand-ul dvs, veti alege personalizarea spatiu in conformitate cu propriile elemente ale identitatii vizuale (spre exemplu culori), astfel incat design-ul si amenajarea spatiului sunt lipsite de relevanta.

Pentru a inchiria spatiul comercial ce avantajeaza afacerii dvs, contactati o companie imobiliara de renume, de ex Regatta.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat