Cunoscuta drept un etalon in piata imobiliara de inchirieri spatii de birouri in Bucuresti, agentia imobiliara Regatta se dovedeste a fi un partener de incredere pentru cei ce cauta o locuinta, un spatiu comercial, sau un spatiu pentru birourile companiei lor.

Experienta de peste 20 de ani in domeniul imobiliar, si sutele de inchirieri spatii birouri in Bucuresti pentru companii de renume ne recomanda a fi o agentie imobiliara potrivita pentru a va oferii consultanta de specialitate pentru a va ajuta sa gasiti spatiul perfect pentru birourile afacerii dumneavoastra.

Expertiza agentilor imobiliari ai companiei de la departamentul de birouri este folosita in slujba clientilor nostrii, acestia beneficiind de consultanta de specialitate din partea unui personal specializat in inchirieri de spatii de birouri, care au colaborat cu companii de renume din Romania si nu numai.

Cand vorbim de inchiriere birouri Bucuresti cladirile de birouri sunt preferate in continuare, totusi bugetul conteaza in alegerea spatiului de inchiriat dar sunt foarte importante, precum si caracteristicile si facilitaile oferite de aceste spatii.

Birourile sunt clasificate in clasele A, B sau C, in functie de indeplinirea anumitor caracteristici. Majoritatea cladirilor care ofera spre inchiriere birouri sunt incadrate la clasa A, ceea ce presupune intre altele: amplasare centrala sau intr-un district de afaceri; accesibilitate auto fluida si apropiere de mijloace de transport in comun; sisteme de securitate, monitorizare şi pază; finisaje moderne si durabile; lifturi cu perioada scurta de asteptare; cablare telefon, date, conexiune internet. In standardele unei clădiri de birouri de clasa A mai intra de asemenea si serviciile publice, spaţii de utilitate urbană, spaţii comerciale şi pentru alte servicii (restaurant, bancă etc.). Regatta va ofera pentru inchiriere birouri Bucuresti spatii adecvate afacerii dvs., la diverse niveluri ale tarifului de inchiriere, in toate zonele de interes ale Capitalei.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat