Baza financiara a celor mai multe agentii imobiliare, oferta de apartamente de inchiriat cu 2 camere din Bucuresti genereaza cele mai multe comisioane pentru agentiile imobiliare. De la studenti pana la angajati in Bucuresti, sau de la cetateni bucuresteni pana la familii cu copii, inchirierile de apartamente cu 2 camere sunt cautate de foarte multi clienti, fiind de asemenea cele mai ieftine inchirieri dupa garsoniere.

Conform agentiei imobiliare Regatta, oferta de apartamente de inchiriat cu 2 camere din Bucuresti este cea mai diversa dintre ofertele de apartamente in functie de numarul de camere, preturile variind foarte mult in functie de zona, suprafata, de numarul de bai, sau de anul in care a fost construita cladirea in care se afla apartamentul, finisajele si imbunatatirile aduse apartamentului crescand deasemenea pretul de inchiriere ala apartamentului.

Pretul cu care se inchiriaza apartamentele cu 2 camere din Bucuresti depinde si de perioada de timp pentru care se inchiriaza apartamentul, un contract pe un termen mai lung de un an scazand considerabil pretul de inchiriere pentru apartamente. Si situarea apartamentului in cadrul unui complex rezidential din Bucuresti este un factor important in stabilirea pretului de inchiriere al apartamentului, aici contand foarte tare dotarile complexului rezidential, precum si calitatea finisajelor apartamentelor.

In final, putem spune ca cea mai mare piata imobiliara, de apartamente de inchiriat cu 2 camere in Bucuresti are cele mai mari variatii de preturi, in functie de zona in care se afla apartamentul, de finisajele pe care le are, de complexul rezidential in care este plasat, precum si de numarul de bai cu care este dotat apartamentul ce urmeaza sa fie inchiriat.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat