regim-hotelier-cluj

Cluj Napoca este unul dintre cele mai dezvoltate orașe economice din Romănia și un centru universitar cunoscut atât la nivel național cât și internațional. Numărul mare de turiști și cel al oamenilor de afaceri care ajung aici au făcut ca piața apartamentelor de închiriat în regim hotelier Cluj să se dezvolte în ultimii ani.

Dacă până nu demult pensiunile erau alegerea celor mai mulți, acum apartamentele în regim hotelier sunt la mai mare căutare. Atât turiștii cât și oamenii de afaceri care ajung în Cluj Napoca aleg să se cazeze în acest tip de apartamente, fiind alternativa cea mai potrivită la pensiuni. Unul dintre motivele alegerii acestor apartamente este intimitatea și confortul sporit oferit.

În funcție de pretențiile fiecărui client aceste apartamente pot oferi condiții de 3,4 și 5 stele. Localizarea lor este diferită, astfel veți putea opta pentru localizare atât la marginea orașului cât și în centrul Clujului.

În prezent cererea pentru apartamente în regim hotelier este mare, iar persoanele care se ocupă de închirierea acestor apartamente se ocupă consilierii imobiliari. Aceste apartamente au dus la dezvoltarea sectorului imobiliar clujan.

Un alt motiv pentru care apartamentele în regim hotelier sunt preferate de către turiști este ambianța familiară pe care o oferă. În schimb, camerele pensiunilor sunt cunoscute pentru ambiața mai rece și mai puțin familiară.

Apartamente noi Cluj în regim hotelier sunt finisate și dotate cu toate cele necesare pentru a creea toate condițiile ca orice persoană să se simtă confortabil. Dispun de bucătării complet utilate, mobilier complet, fier de călcat, uscătoare de păr. De cele mai multe ori cei care călătorec în interes de afaceri și nu stau aproape de familie, se simt mult mai bine cazați în astfel de apartamente.

Piața imobiliară dispune de diferite oferte, apartamente de închiriat în regim hotelier cu 2, 3 sau 4 camere. Clientul poate opta pentru un apartament central, în zone mai liniștite situate la periferia orașului, sau în apropierea punctelor de interes precum aeroport, gară sau autogară.

În general pentru închirierea unor astfel de apartamente nu sunt percepute taxe suplimentare și nici comisioane de căre agențiile imobiliare. Oferta pentru apartamente în regim hotelier Cluj este una foarte mare, indiferent de cât de pretențioși sunt clienții.

Decizia vă aparține în totalitate, dar potrivit ultimelor sondaje realizate de către specialiști apartamentele în regim hotelier sunt preferate atât de turiști cât și de cei care ajung în Cluj Napoca în interes de serviciu.