Considerate adevarate comori imobiliare, executarile silite trezesc deopotriva atat interesul investitorilor imobiliaridin Bucuresti, cat si cumparatorilor normali, interesati de proprietati interesante la preturi de pana la de 2 ori mai scazute. Anul 2014 a adus o crestere a cererii pentru imobilele executate silit cu peste 40% mai mari fata de anul trecut, lucru datorat faptului ca tot mai multi romani au auzit de aceasta tentanta oferta imobiliara.

Fie ca vorbim de apartamente, case, spatii comerciale, de birouri, terenuri si hoteluri, toate au preturi mai mici daca sunt executate silit, datorita dorintei bancilor de a recupera banii, dar si pentru ca odata cu organizarea unor licitatii (in cazul executarilor silite prin licitatie publica) in cazul necumpararii acesteia, pretul scade cu 25% la urmatorul termen. Un semn al faptului ca acest tip de imobile executate silit vor creste si pe viitor, este faptul ca una dintre cele mai mari agentii imobiliare din Bucuresti Regatta are un portofoliu propriu de executari silite in Bucuresti ceea ce demonstreaza faptul ca aceasta piata are viitor si genereaza un interes suficient de mare incat sa fie imbratisata de marile companii.

Odata cu intrarea agentiilor imobiliare pe piata de executari silite, este posibil sa vedem o profesionalizare a acestei piete, ceea ce va duce la o promovare mai eficienta si implicit la mai multe tranzactii pe viitor. Desi nu sunt cunoscute de foarte multa vreme, Regatta spune ca executarile silite din Bucuresti au lafel de multa cautare ca si celelalte tipuri de proprietati de pe regatta.ro, romanii fiind foarte interesati sa cumpere la un pret mai bun.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat