Piata de apartamente cu 2 camere puse in vanzare in Bucuresti se impune in randul unei plaje variate de clienti atat ca varsta, cat si ca buget disponibil pentru cumpararea apartamentului. Dincolo de alegerea unei locuinte, apartamentele cu 2 camere din Bucuresti sunt alese inclusiv pentru desfasurarea activitatii profesionale.

Piata imobiliara arata ca pare destul de dificil de realizat portretul cumparatorului unui apartament cu 2 camere in Bucuresti. Dinr-o perspectiva a beneficiarului apartamentului cu 2 camere, intr-o ordine a grupelor de varsta, pot fi remarcati initial parintii ce sarbatoresc maturizarea copiilor odata cu admiterea la facultate si eventual schimbarea orasului, aceasta optiune insotind tanarul si in noi etape ale vietii. Studentii sunt urmati de tinerii profesionisti, carora un apartament cu 2 camere le indeplineste toate exigentele unui stil de viata dinamic. Potrivit specialistilor Regatta ofertele de apartamente cu 2 camere puse in vanzare in Bucuresti atrag si tinerele familii la inceput de drum, dar si o optiune de luat in seama pentru parintii ce se retrag intr-un nou camin pentru ca din vanzarea vechii locuinte sa-si sprijine copiii intr-o noua viata, odata cu restabilirea unei noi adrese.

Suprafetele ce variaza, in functie de vechimea imobilului de la 50 la 110mp recomanda apartamentele de 2 camere la vanzare in Bucuresti atat pentru exploatarea ca locuinte, cat si pentru transformarea in sediu lucrativ in domenii profesionale, in activitati creative si chiar in concepte proprii segmentelor lifestyle, precum saloanele de infrumusetare sau de ingrijire corporala.

Chiar si in cazul apartamentelor de 2 camere, cele mai cautate zona sunt cele centrale si cele aflate in proximitatea centrelor din mediul corporatist, pe de o parte, si a naturii, pe de o alta parte. Astfel, in special pentru locuinte, cumparatorii se indreapta potrivit specialistilor Regatta Imobiliare spre apartamente cu 2 camere in zone precum Baneasa, Jandarmeriei, Primaverii, Herastrau, Soseaua Nordului, Pipera, Aviatiei, Dorobanti, Erou Iancu Nicolae , Polona sau Baneasa-Sisesti. In aceste zone, oferta de apartamente de 2 camere include atat blocuri vechi, cat si ansambluri rezidentiale noi.

Analistii echipei Regatta remarca o usoara crestere a cererii inregistrata incepand cu 2013 pentrui apartamentele de 2 camere, noua evolutie fiind impulsionata in Bucuresti si de preturile constante. Acest nivel deosebit de avantajos al preturilor a fost atins pentru apartamentele de 2 camere la vanzare in Bucuresti dupa cei cinci ani de criza.

In ciuda suprafetelor ce nu se impun a fi chiar atat de ofertante spre deosebire de restul structurii complexelor rezidentiale, apartamentele de 2 camere conving inclusiv prin paleta de facilitati, regasite atat la nivelul individual, cat si la cel al beneficiilor compune intregului proiect. Mai mult decat atat, proiectele rezidentiale noi ofera apartamentelor in orice numar de camere posibilitatea personalizarii la nivelul amenajarilor interioare atat pe plan cromatic, cat si pe cel al materialelor.

Ansamblurile rezidentiale din Bucuresti tenteaza inclusiv prin incadrarea de terase ce in unele cazuri chiar depasesc suprafata apartamentelor de 2 camere puse la vanzare.

In concluzie, indiferent de necesitati, apartamentele de 2 camere din Bucuresti se recomanda la vanzare atat pentru folosinta, cat si pentru o investitie in propria activitatea.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat