Piata de executari silite din Bucuresti anima amatorii de chilipiruri sau oamenii de afaceri ce vad in ele o oportunitate de investitie cat se poate de viabila, anul 2014 fiind privit de expertii in imobiliare anul cel mai bun pentru imobilele executate silit.

Regatta Imobiliare vorbeste despre preturi pana la de 2 ori mai mici pentru imobilele executate silit decat in cazul imobilelor normale, avand in vedere ca multe dintre proprietatile prezente in ofertele de Executari Silite Bucuresti de pe site-ul Regatta sunt la al doilea sau al treilea termen al licitatiilor. De asemenea, investitorii imobiliari dornici sa cumpere imobile executate silit in Bucuresti au sansa sa negocieze direct cu bancile, putand astfel sa obtina preturi foarte bune pentru proprietatile de care bancile vor sa scape.

Agentia Regatta asteapta in acest an cresteri de pana la 50% pentru piata de executari silite, acesta fiind departamentul care inregistreaza cele mai importante cresteri din piata imobiliara din Bucuresti. Expertul agentiei imobiliare care se ocupa de imobilele executate silit spune ca pe langa interesul crescut pentru piata de executari silite din partea investitorilor si bancile se declara foarte interesate sa vanda proprietatile scoase la licitatie.

In final, anul 2014 are toate datele sa fie unul de succes pentru piata de executari silite de apartamente, case, terenuri, spatii  comerciale, birouri si industriale si Hoteluri din Bucuresti sa creasca datorita preturilor foarte scazute cu care acestea se pot achizitiona in 2014.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat