Pizza – pe cât de variată și delicioasă, pe atât de bogată caloric! Pizza rămâne cel mai răspândit răsfăț culinar de secole încoace, fiind însă unul dintre acele preparate cu care să ne răsplătim numai din când în când. Cu toate acestea, noi, iubitorii de pizza, propunem o rezoluție alternativă: o pizza sănătoasă!

O pizza sănătoasă presupune înlocuirea făinii și a cașcavalului, acestea fiind principalele ingrediente ce îngreuneaza orice rețetă de pizza. Noi îți propunem un blat alcătuit din conopidă fiartă și mozzarella, ca alternativă pentru blatul clasic. Combina aceste două ingrediente, acoperă-le cu sos de roșii și topping-urile tale preferate și prepară-le în cuptor precum ai prepara orice altă pizza. Adaugă topping-urile tale favorite sau prepară o pizza simplă, adăugând doar sosul de roșii și un fir de busuioc proaspăt. Noi recomandăm un topping de prosciutto combinat cu un topping de ruccola, menținând astfel nu numai calea ingredientelor nutritive și hrănitoare, dar și tonul tradițional al acestui simbol al gastronomiei italienești.

Bucură-te astfel de o pizza delicioasă… în fiecare zi! Prepară o cantitate mai mare din această pizza sănătoasa, porționeaz-o, adaugă felurite topping-uri, după gust, și păstrează porțiile în congelator. Astfel vei avea oricând la îndemână această alternativă sănătoasă, oprindu-te din a face alegeri pe care le-ai putea regreta. Mai mult, mici artificii culinare precum acesta vor servi si copiiilor, nu numai adulților, ajutandu-te să strecori legumele urâte de toți copiii în preparate dezirabile!

Grija pentru sănătate și siluetă nu mai înseamnă poftă și abținere – înlocuiește ingredientele nefaste cu alimente nutritive și bucură-te de preparatele tale preferate în fiecare zi!
Incearca o pizza dietetica de la Casa Pizza, aici gasesi zeci de sortimente, chiar si dietetice!