Iti doresti o masa de biliard pentru acasa insa ai vrea sa nu arate ca orice masa de biliard obisnuita, ci sa aiba un aer mai personal, care sa iasa in evidenta ? Poate ti se pare un moft si eviti sa te gandesti la optiunea personalizarii viitoarei tale mese de biliard.

Desigur, este posibil ca personalizarea sa aiba un pret final destul de ridicat, si poate banii investiti in personalizare pot fi mai utili altundeva. In acest caz, o masa biliard clasica va fi la fel de placut si usor de utilizat ca una personalizata.

Insa, atata timp cat dispui de un buget decent pentru personalizare si de spatiul necesar amplasarii unei mese de biliard, nu prea exista motive sa nu faci acest pas. Asadar, ce schimbari ai putea aduce unei mese de biliard clasice?

Iata ce optiuni de personalizare ai:

1. Personalizarea dimensiunilor mesei

Poate vrei sa dedici o camera intreaga biliardului, sau sa completezi o camera de jocuri deja existenta cu o masa de biliard noua. Este posibil ca dimensiunile meselor de biliard existente pe piata sa nu se incadreze in nevoile tale legate de spatiu si, prin urmare, personalizarea acestor dimensiuni poate fi o idee buna. Acest lucru este esential pentru a permite circularea fara probleme in jurul mesei, fara ca jucatorii sa fie incomodati. Prin urmare, ai optiunea sa iti construiesti o masa cu dimensiunile pe care le consideri ideale.

2. Personalizarea materialelor

O masa de biliard este construita folosind diferite materiale: metal, lemn, fetru, si chiar piele. Poti sa alegi tipul acestor materiale, textura si culorile lor, astfel incat masa sa iti fie complet pe plac si sa incadreze in design-ul deja existent in camera unde vei amplasa masa de biliard. Acesta este un lucru important de luat in considerare pentru ca vei vrea ca aspectul general al camerei tale de jocuri sa fie unul coeziv.

De asemenea, poti alege dintr-o varietate mare de tipuri de buzunare, de tipuri si culori de bile, diferite accesorii etc.

3. Personalizarea aspectului

Asa cum am mentionat mai sus, alegerea anumitor texturi si culori pentru masa ta de biliard ii va oferi acesteia si un aspect mai aparte. Insa poti opta, de asemenea, pentru decorarea mesei cu piese interesante, sculptate cu forme abstracte, elemente din natura, elemente inspirate din mitologie si multe altele, singura limita fiind imaginatia ta.

Totodata, poti opta si adaugarea de lumini LED mesei de biliard, si pentru construirea unei borduri personalizate in jurul mesei, care sa ii ofere acesteia un aer rustic sau unul mai modern.

O alta optiune interesanta este adaugarea unei placi superioare pe masa de biliard (de obicei, fabricata din lemn sau din sticla) si achizitionarea unor scaune sau banci care sa se potriveasca cu design-ul mesei. Astfel, iti vei putea transforma masa de biliard intr-o masa obisnuita, pe care poti lua masa, poti juca alte jocuri etc.