Internetul, revistele, ba chiar si discutiile cu prietenii la o bere sunt intestate de diverse pronosticuri referitoare la desfasurarea unor meciuri. Sunt insa toate acestea ponturi de pariuri sportive cu adevarat utile?

Greu de crezut, in conditiile in care multi analisti se contrazic constant in emiterea de ponturi de pariuri sportive. Iata ce ai de facut ca sa te orientezi intr-un labirint al informatiilor in care indiciile par sa te incolteasca din toate partile!

Ponturi pariuri sportive: Tenis

In tenis, intuitia ta si statistica trebuie sa mearga mana in mana. Te poti ghida dupa statistici pentru a beneficia de ponturi de pariuri sportive. Informatiile cele mai importante pe care ti le pot oferi datele statistice constau in numarul de victorii inregistrat in fata aceluiasi adversari, tipul de teren pe care o obtinut aceste victorii, media de seturi in care duce la bun sfarsit o partida.

Pe de alta parte, va trebui sa iei in calcul faptul ca tenisul este un sport individual, o zi proasta in viata unui sportiv putand sa isi puna amprenta asupra meciului pe care tu vrei sa pariezi. Aici va trebui sa cauti ponturi de pariuri sportive din alte surse: ziare, bloguri personaleale unor comentatori etc pentru a determina care sunt sansele de castig ale jucatorului si care este starea sa psihica.

Ponturi pariuri sportive: Fotbal

In fotbal, alegerea ponturilor de pariuri sportive potrivite este si mai dificila pentru ca statisticile generale, care include meciuri din diverse competitii,ba chiar si meciurile amicable, nu sunt cele mai relevante. Fiecare competitie: campionat, cupa nationala sau cupa continentala solicita in mod diferit o echipa. Si pentru fiecare dintre aceste competitii sunt statistici care iti ofera ponturi de pariuri sportive.

Adapteaza, deci, cautarea de ponturi de pariuri sigure sportive utile dupa tipul competitiei. Ca fapt general, in meciurile din campionatele generale, pe ultimii 3 ani, 67% dintre victorii au fost atribuite gazdelor. Vei vedea insa ca acest procent nu se respecta in cazul meciurilor din cupele nationale si cupele europene, asa cxa vei avea nevoie de maimulte informatii care sa devina ponturi de pariuri sportive cu adevarat folositoare.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.