Exercitii de Pilates in Bucuresti la Koa StudioSunt multe oportunitati de a practica Pilates in capitala, existand o oferta destul de larga in ceea ce priveste numarul  de studiouri  de Pilates in Bucuresti si nu numai . Noi va recomandam studioul Koa, aflat in  Bucuresti , atat pentru profesionalismul echipei, cat si pentru calitatea serviciilor si experienta instructorilor.
Pilates reprezinta, inca de la crearea sistemului in 1920 de catre parintele sau, Joseph Pilates, o forma de relaxare si de recapatare a echilibrului, atat de necesar in contextul unei vieti influentate de stress si supuse unor activitati intr-o lume dinamica si in continua schimbare.
Studioul Koa, situat in Bucuresti, este dotat cu un decor superb si ofera oportunitatea de a exersa sub indrumarea unor antrenori profesionisti, in ambianta specifica oricarui salon de Pilates de top din capitala. Atat datorita atmosferei deosebite, cat si datorita aplicarii corecte a posturilor sub indrumarea atenta a instructorilor, puteti beneficia de sedinte sau pachete de sedinte care va vor fi de folos pentru tot restul vietii.
Practicanti experimentati si instructori care se bazeaza pe multi ani de practica afirma ca exercitiile Pilates ajuta la imbunatatirea echilibrului, a abilitatii de coordonare a miscarilor si la marirea rezistentei fizice a organismului.

Pilates in Bucuresti la preturi rezonabile

Pretul unui pachet de 5 sedinte semi-private de Pilates in Bucuresti este de 400 lei, in timp ce 20 de sedinte private pot ajunge la suma de 1900 lei (preturile sunt pentru o persoana si includ TVA), existand posibilitatea de a avea un antrenor personal si avand la dispozitie echipamentele caracteristice acestui tip de exersare Pilates: mat, exo chair si ladder barrel.
Pentru 5 sedinte private, costul pachetului va urca la 550 Ron, pretul unei singure sedinte private fiind de 120 lei, iar al unei sedinte semi-private de 90 Ron.
Daca doriti sa descoperiti lumea fascinanta Pilates intr-un decor relaxant si cu instructori bine pregatiti, va sugeram sa vizitati salonul Koa, situat pe strada Turbinei 16 in Bucuresti, in zona Floreasca. Agitatul Bucuresti dand dovada, in ultima vreme, si de o tendinta spre zone si oaze de liniste, va propunem acest salon pentru a practica Pilates in Bucuresti.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat