Bucura-te de o reconturare a corpului tau si obtine curburi mai evidentiate apeland la clinica privata de chirurgie plastica si operatii estetice Kasem Aesthetic! Cu noi, nicio provocare nu este prea pretentioasa. Prin actele chirurgicale realizate la cele mai inalte standarde de siguranta de catre Dr. Kasem Abu Bakr, oferim clientilor nostri silueta mult visata, cu forme frumos conturate.

Trasaturile fetei tale devin perfect proportionate daca alegi sa beneficiezi de cele mai solicitate operatii estetice din clinica noastra. Aspectul nasului tau se poate transforma printr-o singura procedura, devenind mai frumos, fara dimensiuni prea mari. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la rinoplastie. In plus, problemele de respiratie sunt eliminate, asadar cu ajutorul Kasem Aesthetic te poti bucura de un stil de viata mai usor, in care fiecare moment este plin de fericire si incredere in propria persoana.

Nu lasa ridurile sa iti incarce viata si pastreaza-ti tineretea chipului cu ajutorul unui lifting facial. Trasaturile tale vor deveni mai luminoase iar fata ta va radia de frumusete, avand un aspect mai placut, tineresc. Forma obrajilor nu te avantajeaza? Apeland la 0730 052 545 sau 0721 188 186, poti face o programare la operatia estetica de implant pometi pentru a obtine un aspect mai tonic, vitalizat al acestora.

Stim ca buzele reprezinta simbolul frumusetii, asadar in sectiunea „Operatii estetice”, inclusa in site-ul nostru – www.doctorkasem.ro – gasesti toate informatiile necesare despre procedura de augumentare buze. Astfel, vei capata o figura mai feminina, perfecta, senzuala.

Tot in clinica Kasem Aesthetic te asteptam cu operatii estetice menite sa iti infrumuseteze fizionomia. Beneficiaza de blefaroplastie daca iti doresti un aspect mai frumos al zonei ochilor si nu ezita sa apelezi la implant barbie daca aceasta zona a fetei nu te avantajeaza.

In ceea ce priveste corpul tau, oferim de asemenea, operatii estetice care elimina defectele tale fizice. Fa-ti o programare la procedura de augmentare mamara si Dr. Kasem Abu Bakr iti va oferi sanii pe care ti i-ai dorit dintotdeauna. Un implant fesier iti va aduce un posterior de invidiat, cu niste curburi fantastice! Avand in vedere ca noi realizam operatii estetice cu ajutorul tehnologiei laser, vei scapa de durerea accentuata iar riscurile de aparitie a traumatismelor sunt reduse semnificativ!

Vrei picioare frumoase iar aspectul gambelor te nemultumeste? Cu un implant gambe scapi usor de acest complex si vei recapata increderea pierduta in propria ta frumusete! Un corp mai armonios se poate obtine prin intermediul procedurii de liposuctie cu laser iar talia ta va deveni mai plata cu ajutorul interventiei de abdominoplastie.

Asa cum observi, avem cele mai bune solutii pentru frumusetea ta, aici, in clinica Kasem Aesthetic! Scapa de complexe si ofera-ti un corp de invidiat apeland la operatii estetice de top, realizate de Dr. Kasem Abu Bakr. Pe langa faptul ca specialistul nostru este indragit in randul vedetelor, experienta sa vasta in executarea actelor chirurgicale de succes il recomanda pentru eliminarea oricarei imperfectiuni a corpului tau.