Avand in vedere ca se apropie Valentine’s Day probabil te intrebi ce flori sa daruiesti iubitei sau sotiei de Ziua Indragostitilor, ce buchete de flori ar fi potrivite pentru a astfel de sarbatoare. Ei bine, descopera intai ce flori sa NU oferi iubitei de Valentine’s Day! Unele flori sau buchete de flori trebuie sa fie evitate, deoarece florile pot transmite si anumite mesaje persoanei iubite, de exemplu prin ceea ce reprezinta culoarea florilor, mesaje ce doresti sa eviti mai ales de Valentine’s Day. Trebuie sa cunoasteti simbolismul florilor.

  • Evitati sa daruiti flori sau buchete de flori galbene, deoarece acestea transmit un mesaj de tradare, de infidelitate fata de partener, de aceea nu sunt potrivite pentru ocazie. De asemenea simbolizeaza mai degraba prietenia decat iubirea.
  • Evitati sa daruiti cadou flori cu un parfum prea puternic sau intens! Acestea sunt deranjante, mai degraba alegeti flori de Valentine’s Day cu un miros placut dar mai subtil.
  • Evitati sa daruiti flori care in mod normal se folosesc in jerbe funerare, sau flori cu spini, care exprima agresivitate.
  • Alegeti un buchet de flori pentru Valentine’s Day cat mai potrivit!

Sa vedem insa si simbolismul celorlalte culori ale florilor:

  • Florile rosii simbolizeaza iubirea si pasiunea, dorinta si incredere, curaj pasiune si incredere.
  • Florile portocalii simbolizeaza entuziasmul, confidenta, caldura si energie.
  • Florile albastre simbolizeaza pacea, tineretea, serenitate si calmul.
  • Florile roz simbolizeaza gratie, fericire, iubirea, inocenta, frumusete si bucurie.
  • Florile albe simbolizeaza puritatea, frumusete, eleganta si modestie.

Acum, in functie de mesajul ce se doreste a fi transmis de Valentine’s Day iubitei sau sotiei, puteti alege un buchet de flori pentru Ziua Indragostitilor potrivit, eventual ar ajuta si daca deja cunoasteti preferintele partenerei in materie de flori si culori, pentru a obtine mai multa apreciere. Florile sunt un bun cadou de Ziua Indragostitilor, un cadou ce va fi apreciat chiar daca este oferit cu fiecare ocazie, e un cadou ce nu isi pierde semnificatul indiferent de perioada. De asemenea, florile pot fi daruite singure drept cadou sau asociate altor mici cadouri. Articol redactat de Shtrumphu. Sper ca aceste sfaturi sa va ajute in alegerea unui buchet potrivit. Va multumesc de atentie!

Buchete de flori ieftine Ziua Indragostitilor
Buchet de flori pentru Valentine’s Day