Nu credeti ca este timpul sa renuntati la stereotipurile tipice si sa incercati ceva diferit? La urma urmei este foarte posibil sa fiti indragostit si aventuros in acelasi timp. Faza lunii de miere este o stare de spirit, nu un loc. Puteti fi in cel mai plictisitor oras si inca aveti cea mai buna luna de miere.

Deci, aici este ceea ce propunem sa va distrati extrem de bine in luna de miere.

Nu renuntati la plimbarile romantice pe plaja si la mesele cu lumanare, insa nu faceti intreaga luna de miere sa se roteasca in jurul unei astfel de ambiante.

Descoperiti locul in care va aflati. Gasiti un tur si mergeti si vizitati atrcatiile turistive, exista ceva spectaculos in vizitarea unor locuri, facand o multime de fotografii memorabile.

Faceti-va prieteni. Da, cititi corect, cunoasteti cuplul care sta langa voi in autobuzul de tur si invitati-l sa petreaca o noapte distractiva. Sau chiar si dupa ce ati petrecut timpul singuri, intalniti-va cu prietenii intr-un oras comun si lasati-i sa sarbatoreasca noii miri.

Imbratisati activitatile pe plaja, facand snorkeling sau inchiriati skyjet-uri avand o mica competitie prietenoasa

Vizitati parcurile tematice. De ce sa nu mergeti la Disneyland si sa va retraiti amintirile din copilarie cu noul dvs. sot?

Indreptati-va spre gradina zoologica sau spre parcul acvatic. Este intotdeauna amuzant sa va uitati la animale si sa faceti fete amuzante.

Incercati cel mai nebunesc lucru la care va puteti gandi, de exemplu sky diving ! Faceti saltul palpitant impreuna, va fi o experienta memorabila pentru amandoi.

Mergeti la dans. Nu aveti nevoie de un grup mare de oameni pentru a merge in club, imbracati-va in ceva sexy si indreptati-va spre ringul de dans.Incercati restaurante ciudate. Sigur, un oras italian este un pariu delicios cu siguranta, dar de ce sa nu va indreptati spre un oras din China si sa incercati mancare chinezeasca traditionala.Cand va intoarceti din luna de miere poate nu veti avea nevoie de un profesionit in reparatii masini de spalat pentru o problema aparuta in timpul vacantei.