Agențiile de închiriere sunt deschise în perioada starii de urgenta ?

De la  instituirea starii de urgenta  în Romania  pe 15martie, majoritatea agențiilor de turism  din Romania au fost închise sau si-au redus foarte mult activitatea .Cei care rămân deschiși având în vedere această situație complexă  cu restrictii de circulatie , sunt situate în general în zone în care concentrația demografică este relativ importantă, în special în orașele mari . Companiile de închiriere își folosesc site-urile web pentru   rezervari .

 

Romania , se aflat in a doua luna de  ‘’închisoare’’, fapt care este încă sinonim cu numeroase restricții de călătorie. Conducerea este interzisă cel puțin până pe 15 mai , cu excepția cazului în care se justifica necesitatea absolută a acesteia prin intermediul  unei declaratii care specifică natura anumitor motive de deplasare . Circulația a fost redusă la minimum necesar pentru combaterea pandemiei coronavirusului în contextul unei crize globale de sănătate. În acest context dificil, vânzările de mașini noi sunt în cădere liberă . Dar ce se întâmplă cu sectorul de închirieri?

Ce măsuri de precauție sunt luate?

În mod surprinzător, jucătorii importanți din industria închirierilor sunt de acord cu mesajul de securitate pentru sănătate destinat echipelor lor, dar și clienților. Societatea de inchirieri masini Francrocar Rent a Car , a luat in aceasta perioada urmatoarel e masuri :

* Au fost intarite măsurile  de curățare a vehiculelor , cu utilizarea sistematică a agenților dezinfectanți .

* Curatam cu atentie spatiul biroului

* Ne asiguram ca angajatii nostri respecta recomandarile OMS de igiena( spalatul pe maini in mod regulat , purtarea mastilor de protectie si a manusilor de unica folosinta

* Toate vehiculele din flota noastra sunt curatate profesional pentru a reduce riscul de transmitere a virusului .

In speranta ca restrictiile de circulatie se vor ridica cat mai curand , Francrocar sta la dispozitia dumneavoastra .