Descopera Israelul si afla care sunt cele mai interesante lucruri de facut in Israel. Daca esti in cautarea de restaurante, plaje,experiente sau vrei sa vizitezi site-uri antice, Israelul are tot ce cauti.

Cu atatea oportunitati pe care le ofera Israelul – de la preparate culinare delicioase la ruinele antice – este o adevarata provocare sa alegi ce vrei sa vezi sau sa faci mai intai atunci cand alegi o excursie in Israel.

Ierusalim

Ierusalimul este o zona inconjurata de ziduri cu mai multa istorie, cultura si spiritualitate decat orice alt loc din lume. De ce sa mergi in Ierusalim? Impartit in patru sferturi – musulmani,crestini, armeni si evrei – are multe povesti vechi de milenii pe care trebuie sa ti le spuna.

Tur al Orasului Alb

Este un cartier din Tel Aviv care se imbogateste cu cladiri originale in stil Bahaus, amintind de anii 20 si 30. In 2003 zona a fost numita Orasul Alb si inclusa in patrimonial mondial Unesco ca avand cea mai mare concentrare de cladiri in stil Bahaus din lume.

Stai la o cafenea de pe bulevardul Rothschild si bucura-te de o cafea buna si de arhitectura uimitoare in timp ce viata de zi cu zi din Israel se desfasoara in fata ochilor tai.

Muzeul de arta din Tel Aviv

Ia-ti doza de arta contemporana de la Muzeul de Arta din Tel Aviv. Muzeul adaposteste cele mai bune exponate din arta israeliana, precum si alte piese noi sau vechi.  Nu rata restaurantul Pastel, foarte frumos, chiar langa muzeu.

Cina in orasul vechi Jaffa

Orasul vechi Jaffa este un port cu influente Levantine combinate cu pasarele din epoca otomana, cu biserici, galerii si restaurante la moda. Unul dintre cel mai vechi orase din zona mediteraneana, Orasul Vechi Jaffa sta mandru cocotat pe o stanca ce iese din apa. Gama de obiective turistice din Orasul Vechi Jaffa este uimitoare, de la moschei si biserici, pana la ceasuri turn vechi, muzee, galerii, restaurante si baruri – lista de lucruri de facut in acest oras nu se termina niciodata. Nu rata cunoscuta piata de vechituri Shuk Hapishpeshim – o zona care seamana cu un labirint in care vizitatorii parca ar cauta comori si chilipiruri .

Gradinile Bahai

Construite de cei care considera Muntele Camel un loc sfant, acestea reprezinta cea mai cunoscuta atractie din Haifa. Construite pe 19 terase, incepand de la poalele muntelui si urcand spre varful sau. In mijlocul gradinilor se afla altarul Babului, locul de inmormantare al fondatorului religei, a carui cupola de aur lumineaza terenurile. Gradinile ofera vederi splendide asupra golfului Haifa, Galileii si Mediteranei.